Червона зона витривалості: ЛНЗ завершив виступи на Меморіалі Макарова

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин програв в 1/4 фіналу Меморіалу Олега Макарова в Києві. 

 

Меморіал Олега Макарова

1/4 фіналу

1 лютого, 14:00

Ірпінь

 

ФК Кудрівка (Ірпінь) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 3:1

Голи: Шарило (26, пен, 55), Валько (71) — ГНП (18)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Бурлін, Ткаченко (Коломієць 39), Сафонов, ГНП (Балацький 46), ГНП – Грицай

Головний тренер: Василь Гречаний

 

П’ять матчів за 7 днів із тренуваннями, близько 40 годин в автобусі – супермарафон завершено. ЛНЗ-Лебедин в 1/4 Макарова віддав останні сили, заклавши частку фундаменту на сезон. Команда відпочине і стане сильнішою. 

 

Перший тайм з Кудрівкою минув у рівній боротьбі. Наш гравець на перегляді відкрив рахунок з прекрасного асиста Грицая, але суперник зрівняв шанси голом із пенальті – 1:1. Команди мали достатньо моментів-напімоментів, щоб забивати ще, однак на перерву пішли за нічийного рахунку. 

У другому таймі гравці Лебедина довели свою витривалість і енергію до червоної зони, як у футбольних симуляторах. Команда поступово віддала ініціативу, а свіжа й заряджена Кудрівка дуже хотіла у півфінал. Дві помилки в обороні призвели до голів Шарила і Валька. 

 

Додамо, що до п’ятого матчу на лаві запасних ЛНЗ залишилось уже всього три польових гравці, порівняно з вісьмома замінами в першому матчі. Локтіонов, Тубольцев, Поступаленко, Поплавка отримали мікротравми або захворіли на цій дистанції, тому Гречаному не було навіть ким освіжити матч із Ірпінем. Суперник переміг 3:1. 

 

Наступний матч ЛНЗ проведе 8 лютого проти дублерів Олександрії на виїзді. Повний графік буде оприлюднений пізніше.