“ЛНЗ” розгромно обігрує дублерів “Черкаського Дніпра” і відривається від переслідувачів

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Хет-трик Литовчака, дубль Грицая і гол Стєпанова стали запорукою успіху в матчі 9 туру для “ЛНЗ-Лебедина” проти “Академії-Черкаського Дніпра”.

Чемпіонат області, 9 тур
24 червня, Лебедин, “ЛНЗ-Арена”, 17:00
“ЛНЗ-Лебедин” Лебедин – “Академія-Черкаський Дніпро” Білозір’я 6:0
Голи: Грицай (5, 36), Литовчак (16, 50, 64), Стєпанов (88)

Арбітри:
Шланчак Володимир
Потайчук Вячеслав
Баранов Іван

“ЛНЗ”: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Коломієць (Алєксандров 73), Калініч – Лобов, Гуд (Охременко 81), Грицай (Карнаух 65), Дєдов, Барбанов (Колодяжний 46) – Литовчак (Стєпанов 66)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Академія-ЧД”: Марченко – Нікітенко, Бойко, Липовий, Чорний, Нікішов (Шіман 68), Недождій, Передерій, Шаповал (Жох 80), Орел, Стрикаль
Головний тренер: Олександр Кирилюк

Перед матчем просочилася інформація, що “Академія-Черкаський Дніпро” планує приїхати з гравцями першої команди, але в силу багатьох обставин, Кирилюк виставив свою молоду обойму.

Її потужностей вистачило на півгодини – якраз до рахунку 3:0. До цього моменту дніпряни мали жвавий вигляд і готові були вибухнути в будь-яку секунду швидкою атакою. Утім, поки вони шукали прохід до воріт Козаченка, а захист цього зробити не давав, “ЛНЗ” уже почав забивати. На п’ятій хвилині Дєдову ніхто не завадив прорватися центром і викотити ідеальний пас Грицаю, який пробив точно в кут – 1:0. Далі суперник декілька разів спробував пробити здалеку, але жоден удар не став небезпечним.

Другий м’яч Марченку довелося витягати з сітки через своїх захисників, які дали Литовчаку зачепитися за верхову передачу, підробити м’яч і точно пробити в дальній кут – 2:0.

Два голи дозволили трохи знизити темп господарям, бо саме вони диктували умови в протистоянні. У такому режимі команди попрацювали хвилин двадцять. А під кінець першої половини Грицай оформив дубль. З другої спроби забив із кута воротарського майданчика – 3:0. Перед перервою опоненти ще встигли обмінятися ударами по воротах і пішли відпочивати.

У другому таймі Литовчак продовжив феєрити. З-поміж двох змарнованих нагод, він таки забив свої голи, завдяки яким зрівнявся з Грицаєм у гонці бомбардирів (по 9 голів). До речі, другий м’яч став результатом роботи партнера, а третій – копією першого. Отож, станом на 64 хвилину на новенькому табло “ЛНЗ-Арени” горіли цифри 5:0. А окрім новенького табла, нещодавно на стадіоні встановили сучасну музичну систему і зробили накриття над лавою запасних.

Щодо дніпрян, то у них протягом усього матчу був найпомітнішим Бойко, але йому не вистачало фізики аби конкурувати з Лобовим у боротьбі. Також себе проявив Липовий. Двозначно. Тричі мав забивати і тричі цього не зробив.

Натомість Стєпанов зумів порадувати домашню публіку. На 88 хвилині розібрався в епізоді, покотивши м’яч точно у ворота.

У підсумку 6:0 на користь “ЛНЗ” і +4 очки відриву від другого місця.


Інші результати туру:

ФК “Колос” – ФК “Авангард” 7:1
“Росава-Наша Ряба” – “Златокрай-2017” 1:4
СК “Базис” – “Олімп” 1:0
ФК “УТК” – ФК “Уманьферммаш” 0:1
ФК “Спартак” – “Альтаїр” 1:3

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]