Холоднокровна “паненка” Гуда виводить ЛНЗ-Лебедин до півфіналу Кубку області

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Сьогодні у Шполі відбувся один із матчів 1/4 фіналу Кубку Черкаськоі області, де “ЛНЗ-Лебедин” у важких умовах здобув перемогу над гостями з Умані. 

“ЛНЗ-Лебедин”: Козаченко – Листопад, Коломієць, Калініч, Парфьонов – Лобов (Карнаух 84, Алєксандров 109), Гуд, Ткаченко (Стєпанов 71), Барбанов (Колодяжний 60), Дєдов – Грицай (Литовчак 74)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Уманьферммаш”: Щербина – Трегубов, Зелений, Білоцерківець, Коваль, Бабенко, Раковський, Гаркавий (Тарасюк 95), Рудь (Діхтяренко 65), Танко (Трифонов 116, Мунір (Білоус 102)
Головний тренер: Сергій Рєпін

На полі треба закцентувати із самого початку. Через “апгрейд” газону на “ЛНЗ-Арені” в Лебедині, команда Полтавця вимушена була приймати суперника в Шполі, де поле протягом 120 хвилин псувало задоволення від футболу. Тому в основний час голів команди не забили. Але про все по-порядку.

Господарі вийшли з чіткою установкою забити швидкий гол у перші 15 хвилин. Не вдалося. За великим рахунком, моментів команда не створила (із вищезазначеної причини), так могла ще й пропустити після удару Раковського зі штрафного – м’яч опустився на поперечину. І це став єдиний небезпечний момент біля воріт Козаченка. “Уманьферммашу” теж не вдалося приборкати кулю, тому довелося грати через довгі передачі, які не принесли жодних дивідендів. Це легко пояснити: у складі “ЛНЗ” дебютував Тимофій Листопад, який позаду виграв увесь другий поверх і провів хороший поєдинок. Місцем на полі йому поступився Алєксандров. Також у старті знову не вийшли Охременко і Стєпанов – їх позиція, здається, закріпилася за Грицаєм.

Так-от, лише наприкінці першого тайму цифри на табло могли поворухнутися. Уміння грати головою ще й на вістрі атаки продемонстрував той-таки Листопад, але його спроба зустрілася з поперечкою.

По перерві єдиний, хто пригрозив воротам Щербини в складі “ЛНЗ” став Дєдов. Сергій двічі виходив на побачення з досвідчиним воротарем і обидва рази далеко відпускав м’яч. При чому за його другу спробу на іншому кінці поля “Віллі” мало не покарав лебединців, утім удару з близької відстані забракло точності.

Так і дійшли до овертаймів. Там нічого не змінилося – усі бажання команд проявити свій клас розбилися об “дубову” траву. Згадати треба хіба що Алєксандрова, який з декількох метрів розстрілював голкіпера, але влучив прямо в нього. Ну, а в серії пенальті вправнішими виявилися господарі, які не допустили помилку при пробитті і виграли цей матч.