Перша товариська гра “ЛНЗ”. Куди їдемо?

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Цієї неділі “ЛНЗ-Лебедин” проведе перший спаринг міжсезоння. Команда вирушить до Сумської області, де зіграє з “Вікторією” з Миколаївки.

Товариська гра
Неділя, 30 липня, 14:00
смт Миколаївка, Сумська область
“Вікторія” – “ЛНЗ-Лебедин”

Про “ЛНЗ”
Василь Гречаний дав футболістам тиждень відпочинку, тож цього понеділка вони вже приступили до тренувань. Однак післязавтра команда проведе матч не в повному складі – не буде Лобова, Козаченка, Алєксандрова і Колодяжного. Цікаво, що на гру лебединці вирушать за день – у суботу вранці. Доведеться здолати майже 500 кілометрів дорогою через Канів, аби до вечора встигнути заселитися в готель.

Про “Вікторію”
Перше, що треба знати про суперника – це те, що він є одним із бізнес-партнерів групи компаній ЛНЗ, тому фактично матч можна назвати корпоративним дербі. У футбольному плані “Вікторія”, як і клуб Андрія Полтавця, – на лідерських позиціях. Після першого кола чемпіонату Сумської області вона посідає друге місце. Також “Вікторія” бере участь в Аматорському чемпіонаті й кубку України, де минулоріч посіла четверте місце в групі з “Металістом-1925”.

Досягнення команди за два роки існування:
Переможець Зимового чемпіонату Сумської області – 2016
Срібний призер Чемпіонату Сумської області – 2015
Фіналіст Кубка Сумської області – 2015
Чемпіон Білопільського району Сумської області – 2015

Домашнє поле “Вікторії” побудовано за стандартами UEFA. Більш вичерпну інформацію про клуб можна дізнатися тут: http://www.aafu.org.ua/teams/viktoriya-mykolayivka і тут: http://viktoriya.sumy.ua/fk-viktoriya.html

Бекграунд
Команди вже зустрічалися між собою минулої зими на штучному полі в Білозір’ї. Тоді у фіналі турніру на призи групи компаній ЛНЗ долю кубку вирішила серія післяматчевих пенальті, у якій переможцем стала “Вікторія” (основний час – 1:1).