“Златокрай” все ще не може забити у ворота “ЛНЗ”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

У Лебедин повернувся офіційний футбол. Матчем “ЛНЗ” – “Златокрай” стартувало друге коло чемпіонату Черкаської області. На радість місцевим уболівальникам, які вщент заполонили “ЛНЗ-Арену”, господарі поля відгрузили супернику чотири сухі м’ячі.

“ЛНЗ-Лебедин” – “Златокрай-2017” 4:0
Голи: Листопад (2, пен.), Ткаченко (36), Барбанов (71), Грицай (89)

“ЛНЗ”: Козаченко – Листопад, Алєксандров, Калініч, Коломієць – Лобов, Гуд (Карнаух 76), Ткаченко (Стєпанов 77), Дєдов (Барбанов 65), Вакуленко – Литовчак (Грицай 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Златокрай”: Манжела (Ткаченко 76) – Безгуба (Приходько 63), Коркішко, Логвіненко (Дробітько 17), Котелюх – Білоус (Кулик 82), Удовика, Цюпаченко (Францис 65), Аргєєв (Сашторов 76), Гонщик – Бабій
Головний тренер: Микола Безгуба

Друге коло “Златокрай” проведе, скоріше за все, не так продуктивно, як перше. На таку думку наштовхнула перша хвилина протистояння. Золотоніські футболісти тільки розвели м’яч із центру поля, як одразу ж привезли собі пенальті – Манжела сфолив на Литовчаку. Одинадцятиметровий виконав Листопад – 1:0.

І все. “ЛНЗ” повністю взяв м’яч під контроль, при чому зробив це максимально невимушено і спокійно, майже пішки. Гостям банально не вистачило фізичних кондицій, аби зупинити такий розвиток подій, а всі спроби вийти в контратаку розбилися об захист чинних чемпіонів області. Вони, впринципі, також на дуже загрожували Манжелі. Наступний гострий епізод створили саме його партнери. Бабій протягнув м’яч через усе поле, викотив Аргєєву, а той пробив у дальній кут, куди вже поспішав Козаченко.

“Плеймейкера нашли… Вратаря!..”

Повільні швидкості першого тайму розкрутилися вже ближче до перерви. Там “ЛНЗ” почав накручувати атаки, зокрема, з ударами завершили наступ Лобов і Дєдов, а на 36 хвилині золотонісці привезли собі ще один гол – фатальною стала передача назад Манжелі, який не зміг акцентовано винести м’яч, чим скористався Ткаченко – 2:0. Цитата в підзаголовку – рекція Гонщика на другий пропущений м’яч. Далі команди дограли до перерви і пішли відпочивати.

На другу половину Гречаний випустив в атаку Грицая, замінивши Литовчака. Свіжий улюбленець публіки, плюс підсівший “Златокрай” підсунули лебединців ближче до чужих воріт. Майже в кожній атаці й ударі Грицай залишив відбиток. А таких було близько трьох. Потім підключився ще один “свіжак” Барбанов, який забив третій м’яч, випередивши Манжелу на виході – 3:0.

“Златокрай” остаточно зупинився, хоча міг ретельніше підійти до роботи в завершальній стадії. Як наслідок, штрафний майданчик Безгуби і компанії обріс ударами – “ЛНЗ” просто розстрілював суперника. Фінальний патрон залетів у сітку воріт гостей за хвилину до завершення основного часу: Барбанов прострілом знайшов на дальній стійці Грицая, який встановив остаточний рахунок – 4:0 на користь “ЛНЗ”.

Поки “Златокрай” готуватиметься до наступного матчу чемпіонату, на Лебедин чекає інше випробування – етап Аматорського кубку України. Матч “ЛНЗ” – “Джуніорс” (Шпитьки) відбудеться в четвер, 24 серпня, у Лебедині, о 17:00.


Інші матчі туру:
12 тур 19 серпня (субота)
«Авангард» – «Академія-Черкаський Дніпро» 3:0
«Альтаїр» – «Уманьферммаш» 1:1
«Спартак» – «Олімп» 0:2
УТК – «Колос» 3:1
СК «Базис» – «Росава-Наша Ряба» 0:0

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]