Розгром на “ЛНЗ-Арені”: “Авангард” не встигав витягати м’ячі з сітки

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Беззупинна злива в Лебедині обділила вкрай видовщний матч уболівальниками. Ті, хто не прийшов, очевидно, зараз жалкують, адже команда подарувала справжнє шоу.

Чемпіонат області, 17 тур
23 вересня, Лебедин, 16:00

”ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Авангард” (Монастирище) 11:2
Голи: Лобов (11), Грицай (39, 45), Ткаченко (42), Стєпанов (51), Листопад (59, 74), Вакуленко (71, 82), Брбанов (83), Алєксандров (85) – Горкун (66, 90)

Арбітри:
Потайчук Вячеслав (Умань)
Лобанов Володимир (Золотоноша)
Азаров Максим (Сміла)

«ЛНЗ»: Козаченко (Дейнеко 46) – Калініч, Листопад, Алєксандров, Коломієць – Лобов, Тубольцев, Ткаченко, Дєдов (Барбанов 46), Вакуленко (Маценко 82) – Грицай (Стєпанов 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

«Авангард»: Ковпан – Івко (Кобець 59), Віслевський, Олійник, Корольов (Норенко 59), Гаркавий, Біляк, Сухецький, Гамалій, Горкун, Волощук
Головний тренер: Олександр Каплун

Багато про матч в одні ворота не напишеш. Зупинимося на фактах:
– Грицай оформив дубль і впритул наблизився до Янчука в гонці бомбардирів;
– “ЛНЗ” з “Авангардом” на двох забили більше, ніж усі інші пари 17 туру разом;
– У складі лебединців на заміну в поле вийшов воротар Денис Маценко

Те, що це буде жорстке побиття, стало зрозуміло від самого початку матчу. За 10 хвилин господарі створили три стовідсоткові нагоди забити, а вже за мить розпечатали ворота – це зробив Лобов із пасу Грицая – 1:0. За 90 хвилин “ЛНЗ” наніс 32 удари по воротах “Авангарду”. Кожен третій став голом.

Сьогодні вперше Гречаний випустив у старті нещодавно підписаного Тубольцева. Артем вийшов у центрі поля. У матчі проти такого суперника якраз зміг поступово втягнутися і відчути партнерів – гри не зіпсував. А от хто вів за собою в першому таймі, так це Лобов, Ткаченко, Грицай і Вакуленко. Ця четвірка постійно опинялася на ударних позиціях, але заважало то слизьке поле, то банальна неточність, то голкіпер виручав. Наступний гол команда забила аж за півгодини. Грицай розпечатав ворота вдруге після пасу Дєдова – 2:0. Це була 39 хвилина. А на перерву суперники пішли вже за 4:0 на користь “ЛНЗ”. Відзначився Ткаченко і ще раз Грицай.

У другому таймі на заміну в складі господарів вийшов Барбанов і Стєпанов. Петру знадобилося 5 хвилин, щоб забити – чиркнув головою в дальній кут – 5:0.

Зрозуміло, що увесь матч підопічні Гречаного тотально контролювали м’яч. Монастирище хіба що перші 10 хвилин намагалося комбінувати через короткий-середній пас за рахунок досвідчених Гамалія і Горкуна. Але далі гості просто зупинилися.

Не зупинялися тільки дощ і удари, перемішані з голами, у ворота “Авангарду”. Більше за все, чекали голу від Вакуленка, якого прорвало ближче до кінця поєдинку – Антон оформив красивий дубль, змарнувавши перед цим купу моментів. Забивав і Листопад. У другому таймі він бігав, де хотів. Переважно – біля чужого штрафного. І Барбанов забив. Улюбленець лебединської публіки порадував на 83 хвилині.

“Авангард” розмочив побиття двома точними ударами Горкуна в другому таймі.

У підсумку, “ЛНЗ” знищив одного з аутсайдерів ліги з рахунком 11:2 і готується до матчу з найслабшою командою чемпіонату – золотоніським “Спартаком”, якому в минулому колі теж відгрузив 11 голів.


Інші матчу туру:
17 тур 23 вересня (субота)
«ЛНЗ-Лебедин» – «Авангард»- 11:2
УТК – «Спартак»- 4:1
СК «Базис» – «Альтаїр»- 0:0
«Росава-Наша Ряба» – «Академія-Черкаський Дніпро»- 4:0
«Колос» – «Уманьферммаш»- 0:1
«Златокрай-2017» – «Олімп»- 2:0

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]