“ЛНЗ” перемагає “Академію” і відривається від “УТК”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

У холодному осінньому матчі “ЛНЗ” обігрує на виїзді дублерів “Черкаського Дніпра” з рахунком 0:2. У паралельному матчі поступається “УТК”, а це означає, що за два тури до кінця між Лебедином і тепличниками п’ять очок відриву.

Чемпіонат області, 20 тур
14 жовтня, Білозір’я, “Зоря”, 15:00
“Академія-ЧД” (Білозір’я) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:2
Голи: Вакуленко (32), Грицай (59)

Арбітри:
Залозний Віталій (Городище)
Труба Сергій (Золотоноша)
Ліхотворик Сергій (Черкаси)

«ЛНЗ»: Козаченко – Калініч, Листопад, Алєксандров, Коломієць – Лобов, Ткаченко, Грицай (Карнаух 87), Дєдов, Вакуленко (Барбанов 80) – Литовчак (Стєпанов 75)
Головний тренер: Василь Гречаний

«Академія-ЧД»: Марченко, Педько, Жох (Шевченко 74), Стрикаль, Передерій (Гарнага 71), Шаповал (Ткач 90), Короп, Цокало (Нікішов 46), Лакеєнко, Сундуков (Хамко 83), Кузьменко
Головний тренер: Анатолій Дейнеко

Гра в Білозір’ї пройшла цілковито за сценарієм гостей. “ЛНЗ” майже з перших хвилин закрив суперника на власній половині поля, змусивши постійно оборонятися. Боротися довелося тільки зі штучним полем, яке було сьогодні напрочуд слизьким – відскок додавав м’ячу подвійне прискорення.

Відтак, у Листопада і Лобова не пройшли тонкі передачі на партнерів, якими можна було виводити сам на сам. А перший прицільний удар завдали господарі: Жох вистрілив у площину воріт так, що Козаченку довелося його просто відбити.

Але на цьому гострота біля воріт досвідченого Дмитра завершилася. “ЛНЗ” поступово перебазувався на чужу половину, звідки почав перевіряти ударами. Усі вони стали неточними, окрім дуплета Ткаченка і Дєдова, а за декілька хвилин забив Вакуленко – 0:1. Забивши назрілий гол, лебединці пішли на перерву.

Друга половина розпочалася з чудес: Литовчак і Дєдов дивом не занесли кулю у ворота відразу після свистка. А на 60 хвилині спрацювала зв’язка Дєдов-Грицай. Віталій з прострілу партнера забив другий м’яч у зустрічі – 0:2. Голи гостей розбавили їхній тиск постійними ударами на ворота Марченка. У другій половині міг забити Вакуленко, ще раз Грицай, Ткаченко разів три-чотири бив здалеку. Коротше кажучи, вибирати було с чого. Не без нагод залишилися і дніпряни. Спочатку Передерія класним розрізним пасом вивели на побачення з Козаченком, яке воротар виграв (за рахунку 0:1), а наприкінці матчу хорошим ударом відзначився ще один дніпрянин.

У підсумку “ЛНЗ” одержує перемогу 0:2 над “Академією” у не дуже жвавому матчі, і відривається від головного переслідувача на п’ять очок.


Інші матчі туру:
20 тур 14 жовтня (субота)
«Авангард» – «Колос» 0:0
«Златокрай-2017» – «Росава-Наша Ряба» 1:0
«Олімп» – СК «Базис» 1:2
«Уманьферммаш» – УТК 1:0
«Академія-Черкаський Дніпро» – «ЛНЗ-Лебедин» 0:2
«Альтаїр» – «Спартак» 8:0

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]