Василь Гречаний: “Хочеться зіграти з більш конкурентоспроможними командами”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Головний тренер ЛНЗ-Лебедина Василь Гречаний розповів, як проходить підготовка команди до сезону і висловив своє ставлення щодо відходу з ЛНЗ Лобова і Стєпанова.

Останній матч ви провели зі Златокрєм. Як він пройшов?

– Там немає про що особливо говорити. Уже на третій хвилині Литовчак заробив і забив пенальті, а далі гол за голом і в підсумку перемогли 4:1. Хочеться побільше ігор таких, як з УТК.

У якій формі команда після трьох матчів?

– По-троху, з кожною грою все краще. Ми все ж таки нещодавно зібралися і досі накладається футзал. Плюс фізичні кондиції ще не такі, як треба. Будемо наганяти це. Готуємося, взяли трьох шполянських хлопців спробувати. Хотілося б, знову ж таки, більш конкурентоспроможних суперників.

Лобов і Стєпанов перейшли в Альтаїр. Це якось позначиться на грі команди?

– Я це передбачав ще давно. Моя думка – незамінних людей немає.

– Дві гри (проти УТК і Златокрая) на лівому фланзі півзахисту провів Паша Остренко. Як виник варіант із переглядом цього гравця?

– Я з Пашею давно перетинався, ще в 2010 році. А мені за нього багато наших футболістів казали останнім часом, мовлял давайте візьмемо Остренка. То в цьому році я виявив ініціативу його запросити, спробувати, а як буде далі подивимося. Ну, якщо брати до уваги матч із УТК, то поки що все влаштовує. У нас були найлегші переговори – я ще не встиг йому договорити, а він мені: “Я готовий!”

Після Кубку Черкаського Дніпра які плани?

– Потім одразу ж розпочинаємо Першина і паралельно домовляємося про додаткові спаринги. 24 березня плануємо зіграти з сумською Вікторією в Білозір’ї, а 9 березня теж плануємо гру, але поки що конкретного суперника немає. Можливо, це будуть Саванці з Полтавської області. До речі, на Першина додадуть ще дві команди – Златокрай і Колос Чорнобай. Останній приєднається до нашої групи. І звернуть увагу, там змінився календар.