ЛНЗ у скандальному матчі переміг Олімпік і вийшов у фінал

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин в останньому матчі групового етапу Кубку ОТГ Білозір’я здобув четверту поспіль перемогу над кропивницьким Олімпіком. Завдяки голам Грицая і Охременка підопічні Гречаного зіграють у фіналі турніру з драбівським Альтаїром. Гра відбудеться 11 березня о 14:00.

ЛНЗ – Олімпік 2:1
Голи: Грицай (13), Охременко (73) – ? (3)

ЛНЗ (старт): Дейнеко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк (гнп), Калініч – Ткаченко, Грицай, Боровик (гнп), Дєдов, Султанов (гнп) – Литовчак

На заміну вийшли: Барбанов, Маценко, Алєксандров, Тубольцев, Коломієць, Карнаух, Гуд, Охременко і Вакуленко

Головний тренер: Василь Гречаний

Гра з Олімпіком розпочалася з голу. Вже на третій хвилині суперник реалізував вихід сам на сам із Дейнеко – 0:1. Однак за 10 хвилин Грицай встановив рівновагу: його ніхто не зустрів, тож він пробив з-за меж карної зони, перекинувши голкіпера, який далеко вийшов – 1:1.

Обмін голами перейшов у бойовий футбол. Градус поєдинку підняв темношкірий центральний півзахисник гостей. Він у залізних шипах неодноразово жорстко грав проти Ткаченка. Із кожним таким зіткненням обурення ЛНЗ зростало, але зростало і невдоволення діями арбітра головного тренера суперника. За черговий такий фол опорник Олімпіка отримав гірчичник, а згодом без дозволу рефері залишив поле, заробивши і другу карту, яка перетворилася на червону. Юрій Кевлич так розлютився, що забрав на 35 хвилині команду з поля. І коли ЛНЗ уже готувався розпочати двосторонню гру між собою, емоції трохи вщухли і матч продовжився.

У складі ЛНЗ на перегляді сьогодні було троє нових гравців і Охременко. Перший – Кондратюк, який був на грі зі Спартаком, другий – центрхав Боровик, і третій – відомий черкаський футболіст Павло Султанов. Саме він створював найбільше загрози. Без проблем нанизував одного-двох захисників і завершував атаки прострілом або ударом.

У другій половині керманич ЛНЗ Гречаний змінив 75% складу. Команда більше володіла ініціативою, створила більше моментів, зокрема Алєксандров міг відзначитися після подачі кутового – врятувала поперечина. Але забив Охременко. Артему дають другий шанс повернутися в команду. Він вдало зіграв на добиванні пілся штрафного у виконанні Калініча – 2:1.

Усі результати дня:

ЛНЗ – Олімпік 2:1
Златокрай – Спартак 2:0
Базис – Альтаїр 4:5

10 березня

12:00 Академія-ЧД – Златокрай (за 7-8 місце)
14:00 Спартак – Олімпік (U-19) (товариська гра)
16:00 Росава – Олімпік (за 5-6 місце)

11 березня

12:00 Базис – УТК (за 3 місце)
14:00 ЛНЗ – Альтаїр (фінал)

[jsStandings id =”3323″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]