ЛНЗ на виїзді переміг Діназ у товариському матчі (+коментар Гречаного)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у суботній ранок провів спаринг із командою Київської області – вишгородським Діназом. Підопічні Гречаного акумулювали всю потужніть на кінцівку першого тайму, забивши три голи.

Діназ – учасник першості Київської області.

Товариський матч
Лютіж, Київ
31 березня, 10:00

Діназ (Вишгород) – ЛНЗ-Лебедин 2:3
Голи: ? (4), ? (44) – Боровик (36), Вакуленко (39), Литовчак (41)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 30, Маценко 60) – Кондратюк (Алєксандров 75), Листопад, Калініч, Коломієць (Парфьонов 53) – Боровик (Гуд 60), Ткаченко (Тубольцев 68), Грицай (Карнаух 65), Султанов, Вакуленко – Литовчак (Охременко 62)

Головний тренер: Василь Гречаний

Гра розпочалася зі швидкого голу господарів. На 4 хвилині Діназ відкрив рахунок після розрізної передачі і виходу сам на сам. Однак із часом Лебедин почав потроху прокидатися і шукати свої моменти.

Аби повністю переломити хід гри чемпіонам Черкаської області знадобилося п’ять хвилин – із 36 до 41. Першим виступив Боровик. Його удар з 30 метрів вдало відскочив від газону і зайшов у ворота. Далі Султанов обікрав Діназ у центрі поля і вивів сам на сам Вакуленка – той не схибив. А ще за декілька миттєвостей Литовчак узяв на себе ініціативу, обіграв двох захисників і забив – 1:3. Утім, перед перервою ще один м’яч побував у воротах – воротах ЛНЗ. Господарі забили з явного офсайду, а Листопад отримав жовту картку за претензії до арбітра – 2:3.

У другій половині за коментарі до спірних рішень молодої дівчини-судді гірчичник отримав уже Ткаченко. Пішли заміни і гра стала більш сумбурною. ЛНЗ діяв активніше, але Діназ був готовий у будь-який момент скористатися контратакою. Зокрема, кияни зі стандарту перевірили на міць поперечину Маценка. А на початку тайму Вакуленко перевірив стійку вишгородців.

Друга половина завершилася без змін у рахунку, а отже 2:3 на користь ЛНЗ.

Василь Гречаний, головний тренер ЛНЗ: “Хороший спаринг видався – я задоволений. У них дуже молода команда, але з купою бажання та спортивної злості. Кусалися, пресингували, їм допомагали декілька досвідчених футболістів. Рівень Діназа трохи нижчий, ніж у сумської Вікторії, а гра була схожа на ту, що ми провели проти Світанку-Агросвіт на виїзді в Кубку України. Пропустили швидкий гол – рано встали на матч, а потім розбігалися, прокинулися. В основному була боротьба центрі поля, плюс ми в дощ грали, то це трохи заважало. Нікого з наших футболістів виділяти не буду – як для спарингу, то всі зіграли на рівні можливостей”.