ЛНЗ-2 розгромив Златокрай і посів п’яте місце на турнірі Першина

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Дубль ЛНЗ-Лебедина завершив виступи на передсезонному турнірі пам’яті В’ячеслава Першина. У матчі за 5 місце підопічні Грицая легко розібралися з золотоніським Златокраєм.

Турнір Першина
9 квітня, с. Білозір’я
Матч за 5-6 місця

ЛНЗ-2 – Златокрай 6:1
Голи: Чепіга (5, пен.), Ветушко (32), Гіндик (41, 57, 71), Галата (59) – Аргєєв (3)

ЛНЗ: Маценко – Мойсєєв (Щукін 72), Маняк (Патлань 63), Кучер, Глиняний (Гончаренко 70) – Білецький, Головенко (Галата 46), Запісецький, Гіндик, Чепіга (Боярчук 59) – Ветушко (Вербовський 66)

Головний тренер: Віталій Грицай

Златокрай на цю гру ледь зібрався. Команда вийшла вдесятьох, але вже на третій хвилині Аргєєв скористався провалом в обороні ЛНЗ і відкрив рахунок. Утім, лебединці відразу ж його зрівняли ударом із пенальті. Відзначився Чепіга – 1:1.

Далі більше часу в атаках проводили футболісти в оранжевих формах. Свої моменти не забили Ветушко і Головенко, але з часом перший виправився і вивів ЛНЗ уперед. Мойсєєв знайшов пасом через усе поле Чепігу, а той подав точно на голову Ветушку – 2:1.

До перерви встиг відзначитися і Гіндик. Він сьогодні став героєм своєї команди оформивши хет-трик. Голкіпер Златокраю обрізався, а правий хав шполянської команди цим скористався – 3:1.

ЛНЗ-2 сьогодні добре пресингував. Перед командою стояло завдання відразу ж вступати у відбір на чужій половині поля і це часто змушувало суперника помилятися при виході з оборони в атаку. Відтак, у ворота золотонісців залетів четвертий гол – провал в обороні, а Гіндик тут, як тут – 4:1. Навздогін добивати Златокрай узявся Галата, який у вийшов у другій половині. Ну, а крапку поставив той самий Гіндик, встановивши остаточний рахунок матчу 6:1.

Наступний матч ЛНЗ-Лебедин-2 проведе в суботу, 14 квітня. Це буде гра 1/16 фіналу Кубку області проти вільшанського Колоса. Початок гри у Шполі о 15:00.