Чемпіонат розпочинається: ЛНЗ-Лебедин їде в гості до Колоса

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат Черкаської області, 1 тур
28 квітня, Чорнобай, стадіон Колос, 16:00

Колос” (Чорнобай) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)

Арбітри:
Михайлюк Павло (Черкаси)
Труба Сергій (Золотоноша)
Шлончак Семен (Черкаси)

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Довкола гри

Лебединці після насиченого графіку в Кубку України та Кубку області отримали тижневий перепочинок. Останню гру команда провела минулої суботи проти Академії-Черкаського Дніпра в 1/8 Кубку області. У Білозір’ї підопічні Гречаного здобули не важку перемогу 0:3. Відзначилися Вакуленко, Султанов і Охременко.

Усе ще лікується Дєдов, але можливо він зможе взяти участь у стартовому поєдинку чемпіонату. Під питанням також участь Ткаченка через проблеми з ногою.

Суперник

У підготовці до сезону Колос посів 4 місце на турнірі Першина. У матчі за бронзу чорнобаївці вигравали в Росави 2:0, але в підсумку поступилися 2:4. У Кубку області Колос дійшов до чвертьфіналу. В 1/16 команда легко перемогла Смілу (1:4), а в 1/8 здобула звитягу над Олімпом (0:2).

Історія взаємин

Суперники лише двічі зустрічалися на оіфіційному рівні. Це були два матчі чемпіонату-2017. У домашній грі ЛНЗ переміг 2:1, а на виїзді втратив очки 2:2.

Останній матч

Попередній зустрічі Колоса і ЛНЗ треба приділити більше уваги. Та гра відбулася 26 серпня 2017 року. Запам’ятался вона не тільки нічиєю 2:2 (обидва голи на рахунку Ткаченка), а й неадекватною поведінкою місцевих глядачів, які кидалися на арбітрів і постійно кричали нецензурні образи в бік тренера та інших представників ЛНЗ. Плюс жахливе поле не дозволяло грати лебединцям у свій футбол. Не виключено, що цього разу ЛНЗ також може втратити очки через цей фактор.


Усі матчі 1 туру

28 квітня

Ніка – Базис
Златокрай – Альтаїр
Олімп – Черкаський Дніпро-2
Колос – ЛНЗ-Лебедин
Росава-Наша Ряба – Спартак
Авангард – УТК