Діназ – ЛНЗ: анонс 2 туру чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Аматорський чемпіонат України
2 тур


11 серпня, Демидів, Київська область, 17:00


“Діназ” (Вишгород, Київська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)

 

Арбітри:
Сащенко Я. В. (Вінниця)
Поступайло Д. В. (Вінниця)
Асмаковець В. М. (Чернігів)
Мельниченко М. Д. (Київська обл.)

 

НА НАШОМУ САЙТІ БУДЕ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

 

Довкола гри

Старт покладен хороший. У першому турі ЛНЗ удома переміг Альянс із Сумьскої області. Інтернет-видання Sportarena назвало це протистояння центральним у групі 2. На черзі – виїзд до вишгородського Діназа.

 

Цього тижня лебединці провели три планових тренування, зокрема інтенсивне в середу з хорошою естафетою. У числі хороших новин – повернення в обойму Листопада, який вважає, що на всеукраїнському рівні ЛНЗ буде ваще підтверджувати свій високий клас.

 

Колектив їде на матч у день гри в повній боєздатності.

 

Суперник

 

ФК Діназ – український аматорський футбольний клуб з міста Вишгород. Заснований у 1999 році. Бере участь у чемпіонаті Київської області, посідаючи другу сходинку на екваторі змагань, та чемпіонаті України серед аматорів з цього сезону. Діназ – досить титулована команда Київщини.

 

Утім, перший тур чемпіонату України кияни розгромно програли Первомайську 3:0 на виїзді.

 

Узимку ЛНЗ-Лебедин і Діназ зустрічалися у Вишгороді в межах товариської зустрічі. Тоді ЛНЗ переміг у важкому матчі з рахунком 2:3.

 

Влітку Діназ поповнився п’ятьма новачками. Футболки клубу вдягнули Олексій Крупниченко (воротар), Ярослав Заїка (захисник), Олександр Долгоп’ятов (півзахисник), Сергій Каркошкін (півзахисник) і Владислав Литченко (нападник).