ЛНЗ – Агродім: анонс 5 туру чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Аматорський чемпіонат України

5 тур


2 вересня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00


“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – «Агродім» (Бахмач, Чернігівська обл.)

 

Арбітри:

Синицький М. О. (Київ)
Якименко П. А. (Київська обл.)
Переверзев А. І. (Олександрія)
Березняк В. С. (Черкаси)

 

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

 

Довкола гри

 

ЛНЗ – наразі єдина команда в чемпіонаті, яка зіграла чотири матчі, і всі виграла. Є в першій групі ще ОДЕК і Рочин, у яких три гри – три перемоги. Минулої неділі підопічні Гречаного на виїзді у непростих умовах здолали липовецький Факел (2:3).

 

Цього тижня команда провела всього два тренування: у середу й п’ятницю, замість традиційних трьох занять. До складу ЛНЗ повернувся центральний захисник Богдан Кондратюк після триматчевої відсутності.

 

Також цього тижня президент ЛНЗ-Лебедина Андрій Полтавець дав інтерв’ю, у якому розповів про багато аспектів розвитку клубу, зокрема інфраструктуру та змагання, у яких клуб бере участь.

 

Суперник

 

ФК Агродім – футбольний клуб з міста Бахмач Чернігівської області. У цьому сезоні команда бере участь у чемпіонаті України серед аматорів та чемпіонаті Чернігівської області. Після 9 турів обласної першості Агродім посідає третю сходинку (8 матчів – 18 очок). В останній грі бахмачівці зіграли в нічию з Кудрівкою (1:1). У минулому сезоні аграрії стали чемпіонами Чернігівщини.

 

У чемпіонаті України команда проводить дебютний сезон, як і ЛНЗ. Після трьох матчів Агродім набрав чотири очки і посідає 7 місце. У показниках клубу поразка від Рубікона 3:0, перемога над Авангардом Б 2:1 і нічия з Авангардом К 1:1.

 

Усі матчі 5 туру

1.09 Авангард К – ФК Рубікон-Вишневе
2.09 ЛНЗ-Лебедин – Агродім
1.09 Альянс – Факел
2.09 Авангард Б – Олімпік
2.09 МФК Первомайськ – Вікторія
2.09 Діназ – Чайка