ЛНЗ-Лебедин поділив очки з чемпіоном України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин і Вікторія у центральному матчі 6 туру чемпіонату України серед аматорів розписали мирову. Чинний володар Кубка України і чинний чемпіон України не змогли забити голів у ворота один одного.

 

Аматорський чемпіонат України
6 тур
8 вересня, Миколаївка, Сумська обл., 16:00

 

«Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:0

 

Арбітри:

Гончарук А. І. (Київ)

Парасунько О. В. (Київ)

Лапицький О. С. (Київ)

Миронов М. А. (Суми)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Кондратюк, Парфьонов – Коломієць, Тубольцев, Ткаченко, Вакуленко, Колос – Литовчак
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Вікторія (старт): Зінченко – Мізюк, Яценко, Сухоруб, Светличний, Нелін, Акімов, Кузьмін, Борисенко І, Борисенко І, Шевченко
В. о. головного тренера: Кагоренко А. В.

 

З психологічної точки зору для Вікторії цей матч був важливіший, ніж для ЛНЗ. Хоча заявити, що для лебединців результат проти найпринциповішого суперника не мав значення – абсурд. Миколаївці жадали реваншу за поразку у фіналі Кубку України, а ЛНЗ їхав у гості з метою не подарувати опоненту три очки.

 

Згуртувало гостей і скрутне кадрове становище – на лаві запасних було лише п’ять футболістів. Із різних причин не змогли взяти участь у матчі Грицай, Дєдов, Барбанов і Маценко.

 

У дебюті поєдинку найсильніші колективи України серед аматорів обмінялися напівмоментами, а до першої реальної загрози справу довів Листопад. Його удар в дальній кут воротар кінчиками пальців перевів на кутовий. Далі команди багато боролися і мало грали у свій футбол через середній-короткий пас. Корективи вносив і вітер, який гуляв стадіоном в різні боки. У складі ЛНЗ до удару справу довели Литовчак, Колос, ще раз Листопад, а на протилежному кінці поля – Акімову і нападнику. При цьому найближчими до відкриття рахунку стали інші гравці. Спочатку Коломієць з напівльоту смачно впіймав м’яч, який просвистів поряд з дев’яткою, а згодом Борисенко підробив під праву ногу і ударом облизав стійку також в районі дев’ятки. Перерва.

 

У другій половині картина не змінилася. Та сама боротьба, “зависухи”, непорозуміння пов’язані з арбітражем тощо. Удар Ткаченка з лівої розбавив великий обсяг браку у діях і пасах Лебедина. Технічні гравці часто помилялися в передачах на декілька метрів.

 

Вікторія шукала щастя зі стандартів і мало не знайшла його на 83 хвилині: подача зі стандарту прилетіла на голову гравця, який змусив Козаченка реактивно діставати м’яч з-під поперечини. Був момент і у Вакуленка в складі ЛНЗ, але його удар з правого краю також взяв голкіпер.

 

У підсумку закономірні 0:0, тож з’ясування стосунків між командами LNZ Group переноситься на друге коло.

Усі матчі 6 туру

Вікторія (Миколаївка) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – 0:0
Олімпік (Кропивницький) – Чайка (Вишгород) – 2:0
Факел (Липовець) – Діназ (Вишгород) – 7:1
Агродім (Бахмач) – Альянс (Липова Долина) – 2:1
9.09 ФК Рубікон-Вишневе – МФК Первомайськ
9.09 Авангард (Бзів) – Авангард (Корюківка)