Сергій Дєдов: “Перевага в один корпус вирішує. У нас є ще дві гри”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Гравець ЛНЗ-Лебедина Сергій Дєдов спробував знайти причини поразки від Майфона (3:6) в 6 турі чемпіонату області з футзалу.

 

Сергію, ви почали матч з контролю м’яча і грали першим номером, але двічі пропустили за 10 хвилин.

 

– Так, не дограли в двох моментах зі своїми гравцями. Оскільки поле маленьке, то навіть перевага в один корпус усе вирішує. Долю секунди програли і пустили ці два голи. Потім змогли зібратися і відчули, що все буде нормально. На перерву пішли за рівного рахунку.

 

– Яке налаштування було на другий тайм?

 

– Якщо чесно, досить спокійно все було, все нормально. Рахунок грубо кажучи 0:0, тому виходили, як спочатку. Хотіли їх пресингонути, але вийшло так, що вони добре виходили з-під цього пресингу і тікали в контратаки. Можливо, ми дуже високо їх зустрічали, можливо треба було зустрічати на своїй половині, але… Але ми цього не зробили. Це була найбільша помилка. У нас з’явилися розриви у лініях, а у них – контратаки з довгої передачі від воріт уперед. Але такі висновки приходять уже після гри. Під час матчу нами керують в основному емоції.

 

Протягом гри ми збилися з того, у що починали грати, і несвідомо перейшли на їхню модель. Вони відчули впевненість і понеслись. У кінці гри почали багато брати не себе без контролю м’яча, я вважаю це було неграмотно – просто лізли вперед.

 

Відчувалося, що Майфон по-футзальному домінує?

 

– Ні, бо доля матчу вирішилася ближче до фінальної сирени. Гра була рівна. Чотири хвилини все вирішили. Ми готуємося до великого футболу, а у них більш футзальноорієнтовані тренування. Це команда, яка претендує на чемпіонство. А нам чогось не вистачало, може зіграності. Ми більше пробували брати на себе: Вакуленко, Ткаченко, я стягували по двох гравців, а треба було більше через пас і рух працювати. М’яч повільно ходив.

 

До нового року ми грали з командами, які грубо кажучи не претендують на вихід у плей-офф. Хіба що Цетус активно боровся. З Краєм зіграли – програли. Вони класно використали воротаря, ми були не готові до цього. Так само і Майфон серйозно підійшов до зустрічі з нами.

 

– Як настрій у команді?

 

– Неприємно двічі поспіль програвати: як у великому футболі, так і в міні. Хочеться перемагати в будь-якому змаганні. У нас є ще дві гри, у яких усе вирішиться.