Відчули впевненість з Рубіконом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у виїзному спарингу з Рубіконом-Вишневе здобув переконливу перемогу.

 

Товариський матч
16 лютого, Вишневе, 14:00

 

Рубікон-Вишневе” (Київська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) 0:4
Голи: Качур (28), Литовчак (49, 85), Колос (76)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Лобов (Коломієць 46), Гуд (Тубольцев 46), Грицай (Ткаченко 46), Дєдов (Крамар 46), Вакуленко (Колос 46) – Качур (Литовчак 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

На відміну від протистояння з Черкащиною-Академією, ЛНЗ сьогодні перебував у кращих кондиціях, та й суперник дозволив зіграти у фірмовий футбол Лебедина. Зі старту зустрічі підлеглі Гречаного більше йшли в атаку (переважно лівим флангом через Дєдова), а на 28 хвилині забили: Качур ударом від стійки замкнув пас Вакуленка – 0:1.

 

У складі Рубікона було багато молодих футболістів із бажанням проявити себе, тому легко грати з ними не вийшло. Час від часу суперник кусав ударами і контрвипадами, але користі це не принесло. Першу половину команди завершили за мінімальної переваги ЛНЗ.

 

На другий тайм Гречаний випустив усіх футболістів, які приїхали до Києва. Серед семи новачків на полі з’явився відомий смілянський футболіст Антон Крамар. Він вийшов на лівий фланг атаки – зіграв чітко, каші не зіпсував, зробив асист і навіть мав нагоду забити.

Відмінно показав себе Ткаченко. Славік упіймав такий кураж, що заслужив на оплески з трибун, елегантно перевіривши суперника між ніг.

 

Другий гол команда забила саме з його початку: Ткаченко вигриз м’яч у центрі, приміряв точну передачу на Колоса, а той віддав на порожні ворота Литовчаку – 0:2. За 10 хвилин Мар’ян міг оформити дубль, але змарнував чергову цукерку в розріз від Ткаченка. Натомість забив Колос: поборовся за м’яч, змістився під ліву ногу й невимушено пробив у дев’ятку – 0:3. Крапку поставив Литовчак. Колос швидко ввів стандарт на Крамара, той вийшов сам на сам і не пошкодував пас на Мар’яна – 0:4. Відзначимо і традиційно цементну роботу в центрі оборони Листопада й Кондратюка.

 

Завтра ЛНЗ відіграє перший матч плей-офф футзального чемпіонату, а наступний великий матч заплановано на 23 лютого в Білозір’ї проти Альянса о 14:00.