Спаринг №4: Якісна перемога над Гірником з Другої ліги

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у четвертому товариському матчі в межах підготовки до сезону на виїзді переміг криворізький Гірник. Дублями відзначилися Олександр Колос і Мар‘ян Литовчак.

 

Товариський матч
2 березня, Кривий Ріг, 14:00

 

«Гірник» (Кривий Ріг) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 2:4
Голи: Заіменко (29), Прутян (80) – Колос (47, 75), Литовчак (66, 72)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Коломієць, Кондратюк, Листопад, Калініч – Лобов (Парфьонов 46), Крамар (Колос 46), Дєдов (Вакуленко 46), Ткаченко (Тубольцев 46), Грицай (Гуд 46) – Качур (Литовчак 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Цікавий видався матч із професійною командою, яка ставить за мету вихід у Першу лігу і посідає наразі третю сходинку свого дивізіону. Стадіон у Кривому Розі розташований у вітряній місцевості, тому це вносило корективи на початку зустрічі. У ньому команди адаптувалися і лише в середині першого тайму почали виникати моменти: в складі ЛНЗ не забив Качур, а Гірнику встиг завадити Кондратюк. На 29 хвилині господарі все ж відкрили рахунок після стандарту – 1:0. За кількістю моментів у першій половині криворіжці переважали і до перерви могли ще двічі відзначитись.

 

На другий тайм Василь Гречаний повністю змінив півзахист і нападника (Гірник теж суттєво оновив людей на полі), висунувши в опорну зону Листопада, а Коломійця змістив у центр оборони – справа вийшов Парфьонов. Такий хід дав користь. Свіжі футболісти побігли вперед і на 47 хвилині Колос вчасно опинився на дальній стійці, звідки розстріляв порожні ворота – 1:1.

 

Гра стала більш відкритою. Суперники обмінялися гострими випадами, але в обох випадках завадили то захисники, то воротар. Зміни на табло відбулися вже на 66 хвилині. Листопад зряче подав на дальню стійку на Колоса, той головою скинув Литовчаку і Мар‘ян заштовхав кулю у ворота – 1:2.

 

Минуло ще трохи часу і Литовчак оформив дубль. Цього разу з безпосередньо акуратної передачі Листопада. Мар‘яну залишалося тільки перекинути голкіпера, що він і вдіяв – 1:3. Ну, а крапку поставив Колос. Олександр, нероздумуючи, класно пробив здалеку в ближній кут з відскоком без шансів для голкіпера – 1:4. Наприкінці матчу Гірник забив ще один гол, але він не вплинув на результат. У підсумку перемога ЛНЗ 2:4. Наступний матч лебединці зіграють 9 березня проти Чайки Борщагівки в Києві.