Спаринг у Києві та фінал футзалу: анонс вихідних ЛНЗ

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

У суботу ЛНЗ-Лебедин зіграє товариський матч у Києві проти борщагівської Чайки, а в неділю відіграє останній матч чемпіонату області з футзалу проти Шарму.

 

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДУТЬСЯ ТЕКСТОВІ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

 

Товариський матч


9 березня, Київ, Козак-Арена, 14:00

СК “Чайка” (Київська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.)

 

Довкола гри

 

На черзі п‘ятий спаринг ЛНЗ у межах підготовки до другої частини чемпіонату України. У попередніх матчах підопічні Гречаного програли Черкащині-Академії 0:4, перемогли Рубікон 0:4, зіграли внічию з Альянсом 1:1 і виграли у Гірника 2:4. Цього разу клуб їде до Києва на зустріч із Чайкою з Другої ліги.

 

Суперник

 

Чайка після першої половини чемпіонату посідає передостанню сходинку в Другій лізі. Цієї зими колектив активно працює над тим, щоб залишити зону вильоту. Зокрема відбулися грандіозні кадрові зміни: із команди пішла половина людей і стільки ж новачків додалося.

 

 

Чемпіонат області з футзалу

Фінал чотирьох

3 тур


10 березня, КП Будівельник, 16:00

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) – “Шарм” (Черкаси)

 

Довкола гри

 

А в неділю стане зрозуміло, яке місце посяде ЛНЗ-Лебедин у чемпіонаті Черкаської області з футзалу. В останньому турі суперником буде Шарм. Розклад наступний: ЛНЗ може фінішувати як на другій сходинці, так і на четвертій. Але, щоб піднятися на третю і вище необхідно обов’язково перемагати. Інше залежатиме не тільки від результату гри з парфумерами, а й від пари Край – Майфон.

 

При цьому Олександр Колос може стати найкращим бомбардиром чемпіонату. На його рахунку 11 голів. У найближчого переслідувача Ткаченка – 8.

 

Суперник

 

Шарм – міцна досвідчена команда з напрацьованим стилем гри. У парі з ЛНЗ, мабуть, саме червоних можна вважати фаворитами. Колектив вийде без дискваліфікацій. В інших матчах Мачульський і компанія обіграли Майфон 2:1 і поступилися Краю 2:0.

 

Склад Шарму

 

Мачульський Сергій 1984
Грищенко Юрій 1985
Бабенко Андрій 1986
Алексеєв Олексій 1993
Животенко Олександр 1990
Куць Олександр 1980
Манжела Олександр 1985
Удовика Олександр 1987
Кучер Дмитро 1988
Яцишин Назар 1980
Миколюк Павло 1994
Лобов Олександр 1990
Бойко Віталій 1997