ЛНЗ завершив чемпіонат області з футзалу на четвертій сходинці

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Сьогодні завершився чемпіонат Черкащини з футзалу серед команд екстра-ліги. ЛНЗ-Лебедин вийшов у плей-офф, але за підсумком трьох матчів набрав одне очко. У вирішальній зустрічі лебединці мали перемагати Шарм, щоб бути в призах.

 

Чемпіонат області з футзалу
Фінал чотирьох
3 тур
10 березня, КП Будівельник, 16:00

 

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) – “Шарм” (Черкаси) 3:4
Голи: Дєдов (8, 36), Колос (19) – Лобов (19, 20), Алєксєєв (20), Мачульський (40)

 

ЛНЗ: Маценко, Дейнеко – Александров, Калініч, Парфьонов, Гуд, Колос, Ткаченко, Дєдов

Стартова п‘ятірка: Маценко – Калініч, Дєдов, Ткаченко, Колос

 

Стартова п‘ятірка Шарму: Манжела – Мачульський, Лобов, Яцишин, Алєксєєв

 

Зустріч розпочалася з пристрілки, а вже на 8 хвилині Колос дуже легко пройшов оборону суперника й віддав Дєдову під точний удар – 1:0. Після цього матч проходив за обопільних атак команд, утім вони результату не дали. Найсмачніше ЛНЗ і Шарм підготували на останні дві хвилини, забивши чотири м‘ячі! Спочатку Лобов пробив Маценка, потім Колос обігрався з Дєдовим і забив, потім одразу на забив сам на сам. Робимо паузу. Лебедин так натхненно біг забивати, що забув за оборону. Шарм покарав двічі: знову Лобов і Алєксєєв – 2:3 перед перервою.

На такій же швидкості розпочалася й друга половина: контратака на контратаці – суперники декілька разів пробачили один одного. Далі гра заспокоїлася. На 36 хвилині Дєдов зрівняв рахунок – 3:3. Заключний відрізок був за Шармом. Парфумери створили багато нагод, щоб здобути перемогу і це сталося за 12 секунд до кінця. Мачульський підробив під праву ногу і вистрілив у ближній кут – 3:4.

1 місце – Край

2 місце – Шарм

3 місце – Майфон

4 місце – ЛНЗ