Полісся – ЛНЗ: анонс товариського матчу

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Товариський матч

№7


23 березня, Полтава, 15:00

“Полісся” (Житомир) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.)

 

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

 

Довкола гри

 

Сьомий спаринг на черзі в ЛНЗ-Лебедина. Чергова команда професіоналів із Другої ліги готуватиме лебединців до відновлення чемпіонату України, яке відбудеться за два тижні.

 

Підопічним Гречаного важко на тлі таких суперників показувати фірмовий футбол, тому кожен матч сповнений великим обсягом роботи. Проти Полісся не зіграє капітан ЛНЗ Андрій Калініч через ушкодження п‘ятки. Інші футболісти проблем зі здоров‘ям не мають.

 

Нагадаємо, що ЛНЗ і Полісся зустрічалися 18 липня 2018 року в межах першого попереднього етапу національного Кубку України. В основний і додатковий час гра завершилася 0:0, а в серії пенальті звитягу здобули лебединці 4:2.

 

Додамо, що далі у Лебедина запланований матчі з УТК в Білозір‘ї.

 

Суперник

 

Житомирське Полісся – лідер чемпіонату України серед команд Другої ліги. Зелено-жовті поділяють першу сходинку з Минаєм, маючи в активі по 30 очок. Цієї зими Полісся підписало уманчанина Романа Гончаренка, який перейшов з Інгульця. Попередній товариський матч житомиряни провели з Кремнем (13.03) і перемогли 2:1. Наразі в команди стартував четвертий тренувальний цикл. Наступну гру, 25 березня, Полісся зіграє з київським Динамо в Конча-Заспі.

 

Усі матчі ЛНЗ взимку

 

Черкащина-Академія – ЛНЗ 4:0
ЛНЗ – Рубікон-Вишневе 4:0
ЛНЗ – Альянс 1:1
Гірник – ЛНЗ 2:4
Чайка – ЛНЗ 2:0
Нива – ЛНЗ 1:1