Дві поперечини і нічия з Зіркою

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин провів перший товариський матч у межах підготовки до прийдешнього чемпіонату й кубку України. 

 

Товариський матч

№1

13 липня, Кропивницький, стадіон Зірка, 17:00

 

«Зірка» (Кропивницький) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:1

Голи: Прадунець (8) – Дєдов (67)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Крамар (Гуд 46), Тубольцев, Коломієць, Калініч – Лобов (Грицай 46), Ткаченко, Колос (Литовчак 46), Дєдов, Поплавка (ГНП) – Сомов (ГНП) (Качур 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

У першому спарингу позначилася міні-відпустка, у якій футболісти ЛНЗ перебували два тижні, а потім провели лише декілька легеньких тренувань. У грі проти Зірки в стартовому складі Лебедина одразу вийшли двоє футболістів на перегляді: Поплавка Ярослав (СК Дніпро-1) і Сомов Іван (Авангард Бзів). Перший зіграв правого вінгера, а другий – центрального нападника. Саме через Поплавку було багато гри в першому таймі, однак ЛНЗ перед цим пропустив гол на 8 хвилині: провал в центрі поля, центральні захисники не встигли зімкнутися і Прадунець реалізував вихід віч-на-віч – 1:0.

Одразу міг заявити про себе і Сомов, але влучив у поперечину з прострілу Крамара. Були ще моменти у Колоса і напівмоменти у Калініча й Сомова, але тільки Олександр був реально близьким до голу: добре пробив головою і зльоту, проте голкіпер не припустився помилки.

 

У другому таймі Гречаний використав усі заміни і перебудував команду на гру в три захисники. Зірка стала менше контролювати м’яч у задній лінії, на відміну від першої половини, а Лебедин зміг створити ще кілька моментів, зокрема й зрівняти рахунок. Першим пригрозив Качур – з чудової позиції не переграв воротаря, потім Литовчак не реалізував вихід сам на сам з пасу Грицая, а вже потім відзначився Дєдов: отримав передачу на хід від Ткаченка і використав шанс – 1:1. Наостанок Грицай знайшов м’ячем поперечину ударом зі штрафного. Зірка теж могла змінити цифри на табло – їй завадив Дейнеко і блок удару Коломійцем. У підсумку нічия 1:1.

 

Наступний матч ЛНЗ проведе 20 липня в Лебедині проти Альянса о 17:00. Чемпіонат України стартує 3 серпня.