Нічия в контрольному поєдинку з Альянсом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин розписав мирову в другому товариському матчі міжсезоння проти липоводолинського Альянса. 

 

Товариський матч

№2

20 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 18:00

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Альянс» (Липова Долина, Сумська обл.) 2:2

Голи: Дєдов (39), Тубольцев (74) – Сидоренко (1), Макаров (76)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов (Коломієць 59), Листопад, Кондратюк, Калініч – Шестипалов ГНП, Колос (Качур 64), Ткаченко (Тубольцев 69), Дєдов (Балацький 64), Поплавка ГНП – Грицай (Литовчак 64)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Хороший, якісний футбол продемонстрували команди, хоч і з запізненням на годину, але матч видався вартий того, щоб почекати зайвих 60 хвилин. Альянс вийшов на поле і відразу «вибачився» за незручності голом на 46 секунді: Сидоренко замкнув передачу партнера, який вбіг у вільну зону без офсайду.

 

Далі ми побачили рівну гру з бажанням ЛНЗ забити і бажанням Альянса збільшити гандикап. Боротьба точилася за кожен метр просування до чужих воріт. З одного боку поля класно діяв Козаченко, а з іншого – Листопад не реалізував вихід сам на сам після геніального пасу п’ятою від Ткаченка. Також Грицай добряче прицілився в дальній кут зі штрафного, але воротар дістав. Тема воротарів Альянса сьогодні актуальна, бо саме вони стали героями, особливо той, що стояв у другому таймі. Козаченко ж заявив про себе узятим пенальті на 36 хвилині, а зовсім скоро Дєдов зрівняв рахунок – 1:1. Перша половина завершилася з достатньою кількістю моментів, але паритетом.


По перерві суперники взагалі перестали воювати за центральний сектор. Гра набула більш відкритого характеру – ударів по воротах стало вдвічі більше – 19 на дві команди. Окрім забитих голів на 74 і 76 хвилинах (Тубольцев головою відзначився з кутового, а Макаров пробив у дальній кут з маленьким рикошетом), стадіон став свідком феноменальної дуелі воротаря Альянса і правого вінгера ЛНЗ Поплавки. Наприкінці матчу голкіпер гостей двічі відбив удари впритул, а перед фінальним свистком витягнув просто нереальний м’яч із дев’ятки. Тепер ви змушені подивитися цей момент у відеоогляді, який буде завтра. А так – постійний обмін ударами, рівність у забитих голах і підсумкові 2:2 у другому спарингу ЛНЗ в міжсезонні.

Наступний матч підопічні Гречаного проведуть 27 липня в Києві проти команди ОДЕК о 17:00. Чемпіонат України стартує 3 серпня.