“ЛНЗ” здобуває чергову перемогу. “Олімп” – без шансів

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

У заключному матчі першого кола кам’янський “Олімп” не створив супротиву чинному володарю золотих медалей. Тур то був останній, але наступної суботи “ЛНЗ” проведе ще один поєдинок – перенесений проти “УТК”. А поки подивимося, як підопічні Гречаного здобули сьогодні три очки на “ЛНЗ-Арені”.

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Олімп” (Кам’янка) 5:1
Голи: Гуд (9), Лобов (12), Грицай (18), Дєдов (21), Литовчак (63) – Підвисіцький (31)

Арбітри:
Потайчук Вячеслав (Умань)
Філіпчак Олег (Маньківка)
Олійник Діана (Черкаси)

“ЛНЗ”: Козаченко – Алєксандров, Листопад, Калініч, Коломієць – Лобов, Гуд (Литовчак 46), Ткаченко (Карнаух 64), Дєдов, Барбанов (Колодяжний 59) – Грицай (Стєпанов 74)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Олімп”: Мудріцький – Кузик, Левенець, Гарнага, Лобода, Вагін, Нор (Пугачов 46), Зоря, Остренко, Голуб, Підвисіцький
Головний тренер: Віталій Вагін

Безвідмовно спрацювала традиційна тактика лебединців. 15 хвилин максимального пресингу “задушили” суперника. Вперед у нього розвитку атак не було, а кожна передача назад там і залишалася. На дев’ятій хвилині рахунок було відкрито: Гуду дали в центрі поля простір, а той, нероздумуючи, пробив і влучив у поперечину, яка спрямувала кулю у воротаря і рикошетом у ворота – 1:0.

Тяга Мудріцького к епіцентру подій стала ключовою на старті зустрічі. Протягом десяти хвилин він ще двічі не відчув дистанцію і отримав за комір. У першому епізоді до кінця дограв Барбанов, “шипами” навісивши на голову Лобова – 2:0, а згодом “кун-фу Цай” (на фото) уже без допомоги партнерів перекинув голкіпера – 3:0. От-от Мудріцький відчув лінію воріт, як за три хвилини остаточно добив Дєдов після ідеального пасу Ткаченка – 4:0.

Минула лише 21 хвилина. 4:0. Згадався “Спартак”, утім на цих показниках “ЛНЗ” вирішив приберегти патрони до наступного тижня. Команда почала просто катати м’яч і робити з ним що завгодно. Не хочеться вживати це слово, але його промовляли самі “олімпійці” – “возила” гостей. Поки возили, не помітили, як підкрався Підвисіцький під передачу партнера з глибини, вихід тет-а-тет – Козаченко безсилий – 4:1. Взагалі, Підвисіцький сьогодні став чи не єдиним гравцем фіолетових, який загрожував своїми ударами і швидкими ногами.

У другому таймі стало трохи сумно. “ЛНЗ” усе так само контролював м’яч, створював смертельні моменти, наприклад, вихід віч-на-віч Грицая або удар у стійку Литовчака, а суперник не міг нічого протиставити. За півгодини до фінального свистка Литовчак забив останній гол. Лобов кмітливо перехетрив Гарнагу і віддав Мар’яну прямо на ворота – із другої спроби він знову відірвався від Грицая у гонці бомбардирів – 5:1.

Вдало вийшов на заміну і Стєпанов. Петя двічі опинявся в позиціях, звідки змушений був збивати, але врятував голкіпер, а потім збитий приціл. “Олімп” до цього часу, до речі, потихеньку адаптувався до різних факторів у Лебедині, але було вже пізно. Спроби Підвисіцького трохи покращити статистику Кам’янки не принесли вінця слави.

У підсумку 5:1 на користь “ЛНЗ”. Легка перемога перед відповідальною грою в Паланці.


Інші матчі туру:

11 тур 8 липня (субота)
“Росава-Наша Ряба” – ФК “Авангард” 2:3
СК “Базис” – ФК “Колос” 6:3
ФК “УТК” – “Златокрай-2017” 3:0
ФК “Спартак” – ФК “Уманьферммаш” 0:7
“Альтаїр” – “Академія-Черкаський Дніпро” 2:1

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]