Дві стійки, поперечина і суха нічия з Авангардом Б

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 19 туру чемпіонату України зіграв у безгольову нічию з бзівським Авангардом. 

 

Аматорський чемпіонат України

19 тур

4 травня, 16:00

Лебедин, Черкаська обл., ЛНЗ-Арена

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Авангард» (Бзів, Київська обл.) 0:0

 

Арбітри:

Попов П.П. (Дніпро)

Назаренко Є.Ю. (Дніпро)

Ніженковський О.О. (Дніпро)

Березняк В.С. (Черкаси)

Спостерігач арбітражу – Кисельов Р.О. (Суми)

 

ЛНЗ: Козаченко – Крамар, Листопад, Кондратюк, Калініч – Тубольцев (Коломієць 46), Грицай, Гуд (Ткаченко 46), Вакуленко (Дєдов 35), Колос (Парфьонов 74) – Литовчак

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Авангард Б: Волчанський – Миколайчук, Таран, Коваль, Ярмак (Поспєлов 63), Дорофєєв (Бондар 74), Зелді (Сомов 56), Кондратюк, Балацький (Тітов 88), Шваб (Далда 56), Алефіренко

Головний тренер: Сергій Карпенко

 

Били-били – не забили, очки поділили. Спустошуючий матч для ЛНЗ. Грицай після фінального свистка лежав на газоні ще п‘ять хвилин – стільки емоцій він віддав. Його можна зрозуміти: чого вартує лише удар Литовчака в стійку перед порожніми воротами. Але про все по-порядку.

 

На старті ЛНЗ захопив ініціативу і за 20 хвилин міг двічі забити Литовчак: спершу голкіпер зіграв надійно, а потім Мар‘яна підставила поперечина, яка прийняла на себе удар нападника. Класну передачу через усе поле йому видав Листопад.

 

У спокійному темпі ЛНЗ раз у раз доводив свої атаки до логічного завершення, даючи також розминати Козаченка. На 35 хвилині Гречаний поміняв Вакуленка на Дєдова і той одразу міг забити, але воротар врятував гостей. Слідом Колос обіграв захисника і бив у дальній кут, однак і там Волчанський встиг покласти руки. Перерва.

 

Друга половина розпочалася також з Колоса: Олександр з правого краю влучив у дальню стійку, а Грицай на добиванні пробив вище. Ще декілька хвилин і центральна фігура матчу Литовчак знову не забив. Шикарна комбінація ЛНЗ: Грицай – Дєдову, Дєд – Калінічу, подача Колосу, скидка Литовчаку – удар головою з двох метрів у воротаря. Ще дві хвилини і Мар‘ян не замкнув простріл Дєдова на порожні ворота. Чому він не постелився досі невідомо.

 

Бзів продовжував час від часу бити по володіннях Козаченка, але Дмитро все гасив без шансів. Натомість на 63 хвилині помилилася оборона Авангарда: Грицай обікрав захисника, вийшов сам на сам і викотив Литовчаку на порожні ворота… Мар‘ян прийняв, підробив і… влучив у стійку. Грицай ледь не вибухнув від емоцій.


Темп регулярних гольових моментів Лебедин тримав до фінального свистка. Могли забити разів зо п‘ять, зокрема і Грицай (м‘яч зупинився на лінії), і партнери. Але рахунок у підсумку 0:0. ЛНЗ залишається лідером таблиці з запасом, бо Вікторія також зіграла 0:0 з Діназом.

 

Усі матчі 19 туру

 

Чайка (Вишгород) – Агродім (Бахмач) – 1:2 (0:1)

4.05. 13.00. Стадіон “Енергетик” (Вишгород)

Діназ (Вишгород) – Вікторія (Миколаївка) – 0:0

4.05. 14.00. Стадіон “Діназ” (Лютіж)

Факел (Липовець) – Олімпік (Кропивницький) – 2:0 (0:0)

4.05. 16.00. Стадіон “Колос” (Липовець)

ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – Авангард (Бзів) – 0:0

4.05. 16.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

МФК Первомайськ – Авангард (Корюківка) – 2:0 (1:0)

4.05. 17.00. Стадіон “Центральний”
(Первомайськ)

Альянс (Липова Долина) – ФК Рубікон-Вишневе

5.05. 16.00. Стадіон “Альянс-Арена”  (Байрак)