Олександр Колос: «Я засмучений, бо не забив моментище в кінці гри з Рубіконом»

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Півзахисник ЛНЗ-Лебедина Олександр Колос прокоментував матч 13 туру чемпіонату України проти Рубікона-Вишневе (2:2). 

 

– Саня, які у тебе враження від гри?

 

– Суперник нічого не створив і забив нам два голи. Ми весь матч були біля їхніх воріт і не використали свої моменти. Шкода, що втратили очки з командою, яку повинні були обігрувати. 

 

– Як оціниш свої дії на полі?

 

– Та що я можу сказати. Не забив моментище на останніх секундах – дуже засмучений. Оцінювати свою гру я не буду, тому що це є кому робити. А, в принципі, всі зіграли добре. Прикро, що я та інші гравці не реалізували свої моменти. 

 

– Як ви допустили гол у компенсований час?

 

– Що тут казати: забивай свої моменти і цей гол не вплинув би на підсумок матчу. Помилка за помилкою призвели до пропущеного м’яча. 

 

– Перед уболівальниками соромно?

 

– Вони мають підтримувати в будь-якій грі: поразка це, нічия, чи перемога. Прикро просто, що втратили очки й опустились у таблиці. 

 

– У грі з Атлетом треба реабілітуватись?

 

– Це буде черговий тур, у якому, я впевнений, у нас буде багато моментів – просто їх треба вирішувати і буде перемога. Ми завжди цього хочемо, але це футбол. Можна весь матч просидіти на воротах суперника, а в підсумку пропустити контратаку і програти. У кожної команди буває спад і я вважаю, що ми в цьому сезоні через це втрачаємо очки. Всі мають розуміти, що навіть у топових команд таке буває, наприклад, як у того ж Реала. А ми хочемо перемагати, заробляти і працювати на імідж ЛНЗ. Ми засмучуємось, коли програємо. 

 

Останній матч року Атлет – ЛНЗ відбудеться 3 листопада в Києві о 13:00.