ЛНЗ зіграв товариський матч з молодіжкою Олександрії (ВІДЕО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Сьогодні ЛНЗ-Лебедин провів перший контрольний поєдинок після Меморіалу Макарова. 

 

Контрольний матч №1

8 лютого

Олександрія

14:00

 

ФК «Олександрія» U-21 – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:0

Гол: ? (39)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Бурлін, Листопад, Кондратюк, Калініч (Парфьонов 46) – Сафонов (Поплавка 56), Ткаченко, Грицай (Коломієць 46), ГНП (ГНП 46), ГНП (Балацький 46) – Локтіонов

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Що можна сказати про цей матч: холодно, сонячно, вільно. Третє слово описує, як команди почувались в атаці. Суперники створили рівну кількість гольових моментів, але єдиний гол забила Олександрія. На початку матчу Грицай вгодив у поперечину, далі мали моменти Ткаченко і Локтіонов. Господарі відповіли не менш цікавим ударом біля дев’ятки, а зрештою і голом на 39 хвилині після суматохи в штрафному майданчику ЛНЗ. 

 

У другому таймі перевага в кількості ударів була на боці ЛНЗ, та реалізувати це не вдалось. Усі епізоди можна переглянути у відеоогляді. А так, то бойовий матч із боротьбою за кожен метр. Відзначимо, що сьогодні нарешті дали трохи відпочити капітану Калінічу, який з початку 2020 року відіграв усі матчі по 90 хвилин, окрім сьогоднішнього. У першому таймі Каліна рубався на бровці з темношкірим напористим вінгером, а після перерви спостерігав за грою укутавшись пледом. 

Поки що єдиний, хто відіграв усі шість матчів від свистка до свистка – Листопад. 

 

Цієї середи ЛНЗ зіграє з Колосом U-19 (Ковалівка) в Ірпіні о 13:00. 

 

 

Відео – ФК Олександрія