Товариська гра №3: виїзд до бронзового призера Київщини

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Цієї суботи, 12 серпня, “ЛНЗ-Лебедин” проведе заключний спаринг перед стартом чемпіонату області й Аматорського кубку України. Суперником Лебединців стане ФК “Патріот” (смт Баришівка).

Товариський матч
Субота, 12 серпня, 12:30
смт Баришівка, Київська область
ФК “Патріот” – “ЛНЗ-Лебедин”

Бекграунд
Для “ЛНЗ” дуже важливо останній товариський матч зіграти з сильним суперником. Минула зустріч відбулася проти “Чекаського Дніпра”, а точніше його Академії. Листопаду, Лобову, Калінічу, Гуду та іншим маститим футболістам Гречаного протистояли 17-річні хлопці. А завдання на міжсезоння стояло зіграти з якомога сильнішими суперникам, щоб відчути моменти, на які треба звернути увагу. ФК “Патріот” працює саме в цьому сегменті.

Суперник
ФК “Патріот” – учасник чемпіонату Київської області. За даними офіційного сайту Федерації футболу Київської області, баришівці беруть участь у змаганнях лише другий сезон. Однак минулоріч команда одразу святкувала успіх, посівши третю сходинку серед 14 команд. Нині “Патріот” посідає шосту позицію. У чемпіонаті Київщини, як і в Черкасах, триває перерва між колами.

Кадри
Нарешті лебединці їдуть на гру у всеозброєнні. Гречаний везе в Київську область повний склад, до якого долучиться Антон Вакуленко. Атакувальний півзахисник дням розірвав контракт із горностаївським “Миром” і повернувся до “ЛНЗ”. Окрім цього, після гри вирішиться доля ще одного потенційного новачка 33-річного Івана Кривошеєнка. Останніми клубами досвідченого правого захисника був ковалівський “Колос” і полтавська “Ворскла”.

Нагадаємо, що попередні два матчі “ЛНЗ” зіграв по-різному: поступився “Вікторії” (3:2) і виграв у “Черкаського Дніпра” (3:1).