15 тур. Анонс. “Базис” приймає “ЛНЗ”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 15 тур
9 вересня, Городецьке, 16:00
“Базис” (Кочубіївка) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)

Перший матч: 0:2

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Погорілий Микола (Кам’янка)
Ларін Костянтин (Черкаси)
Лобанов Володимир (Золотоніський р-н)

Довкола гри
Для “ЛНЗ” з цієї суботи розпочинаються найвідповідальніші 11 днів у сезоні. Завтра виїзд до “Базису”, у середу матч 1/16 кубку України, у суботу – проти “УТК” і знову кубок України. Команда максимально готується, але на піку сезону в гру вступили травми та інші чинники. У лазареті вже двоє футболістів: Литовчак (коліно – 3 тижні) і Парфьонов (коліно – до кінця сезону). Не зіграє проти “Базису” і лідер команди, головний вимикач Янчука – Листопад. Тимофій відбуває двоматчеву дискваліфікацію за фол у Чорнобаї.

Суперник
Янчук цьому факту безмежно радий. Граючий тренер “Базису” двічі зустрічався з Листопадом на полі в цьому сезоні і двічі зазнав фіаско, запам’ятавшись лише грубим фолом. Сергій обійшов у гонці бомбардирів Литовчака і Грицая, наколотивши 13 м’ячів. У наших нападників – по 11. Проте воротаря “ЛНЗ” досвідчений голеадор востаннє засмутив 28 травня 2016 року.

Загалом “Базис” перебуває в когорті чотирьох команд, які мітять на третє місце. У минулому турі аграрії виграли в “Авангарда” (3:2), а перед цим зіграли внічию з “Росавою” на своєму полі (0:0).

Історія
“ЛНЗ” жодного разу не поступився “Базису”. Суперники зустрілися сім разів, із яких кочубіївці витиснули лише одну нічию, усе інше – перемоги Лебедина. Загальний рахунок – 22:7. Нагадаємо, що навесні “ЛНЗ” виграв кубок області саме у “Базису” (2:0).


Інші матчі туру:
15 тур 9 вересня (субота)

УТК – «Авангард» (13:00)
Перший матч: 2:1
Гру перенесли на 13:00, аби уманським уболівальникам не довелося вибирати між цим протистоянням і центральним матчем туру, у якому “Базис” прийматиме “ЛНЗ”. “Авангард” минулої суботи забрав очки в іншої уманської команди. Але “УТК” це не допустить. Команда на три голови сильніша і перед протистоянням з “ЛНЗ” візьме своє.

«Росава-Наша Ряба» – «Спартак»
Перший матч: 3:1
Бойова “Росава” чекає в гості золотонісців. “Спартак” досі не може зачепитися за очки, навіть складник удачі відсутній. Після важких 90 хвилин в обороні проти “ЛНЗ”, Степанці отримають нагоду активувати і нападницький потенціал. Болюк уже шукає місце куди відкритися під передачу від партнерів. “Спартак” усе ще – капітальний аутсайдер.

«Колос» – «Альтаїр»
Перший матч: 2:5
Вивіска ототожнюється з зарубою. 2:5 у першому матчі. “Альтаїр” уже суттєво відстав від акул чемпіонату, тому треба спрямувати свої сили на третє місце. Матч у Чорнобаї може стати для цього перепоною, адже там важко грати у футбол. “Колос” може і тут відібрати очки, але завчасно передбачити це неможливо, бо і драбівчани, і чорнобаївці демонструють нестабільні результати.

«Златокрай-2017» – «Академія-Черкаський Дніпро»
Перший матч: 0:1
Дніпряни не встигають ні там, ні там. Дивні рішення керівництва клубу призвели до того, що команда – аутсайдер першої ліги чемпіонату України, а паралельно котиться до низу в чемпіонаті області. “Златокрай” же, на крилах уболівальницької підтримки, “побився” за очки з “Альтаїром” і не відпустив його. Тепер є шанс проявити характер і зробити крок до “бронзи”.

«Олімп» – «Уманьферммаш»
Перший матч: 0:1
Кам’янка приймає серйозного суперника. Вийде бойова гра, у якій позмагаються середняки турнірної таблиці. Чаша протистояння може схилитися або в бік розгрому, або в бік нульової нічиєї.

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]