ЛНЗ-2 не впорався з Колосом в 1/16 фіналу Кубку області

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Дублери ЛНЗ-Лебедина вибувають із розіграшу Кубку Черкаської області на стадії 1/16 фіналу. Підопічні Грицая всю гру володіли ініціативою, але не змогли забити, натомість суперник використав один із небагатьох шансів у грі.

Кубок Черкаської області
1/16 фіналу
14 квітня, с. Шпола, 15:00

ЛНЗ-2 – Колос 0:1
Голи: Боярчук (76)

ЛНЗ-2: Маценко – Мойсєєв, Покась (Головенко 90), Кучер, Глиняний – Маняк, Гиндик, Гнедько, Чепіга, Запісецький (Галата 79) – Ветушко

Головний тренер: Віталій Грицай

Колос (старт): Коваль – Горбинко, Харченко, Діденко, Різник, Пархоменко, Бобінський, Головченко, Семененко, Михайлюк, Король

Шполяни, як і гості, розпочали з величезним бажанням, утім з відсутністю холоднокровності. М’яч літав у повітрі туди-сюди. ЛНЗ-2 у першому таймі створив не один напівмомент, однак цього було замало. На відміну від господарів, ККД Колоса був куди вищий. За 45 хвилин вони змарнували два ідеальних виходи сам на сам (Головченко пробив повз, а інший нападник взагалі наніс травму Маценку), і хороший шанс Горбинки (з декількох метрів не забив головою).

Ще більше розкручувати атакувальні дії шполяни продовжили після перерви. Було багато роботи біля чужих воріт, але до акцентованого удару справа не доходила: то кутові, то стандарти, то дальні удари – усе неточно. Реальний шанс мав Гиндик, але він неочікував, що мяч дійде до нього в штрафній, тож замість удару м‘яч просто влучив у ногу.

Бив-бив ЛНЗ-2 – не забив. А Боярчук, який не підійшов лебединцям у міжсезонні, свою нагоду реалізував. Мойсєєв не зміг вибити м’яч, нападник вискочив з-за спини й розстріляв Маценка – 0:1.

Також стало відомо, що перша команда ЛНЗ зіграє в 1/8 проти Академії-Черкаського Дніпра.


Усі матчі 1/16 фіналу:

“Спарта” – “Академія-Черкаський Дніпро” 0 : 2

“МХП Колос” – “Олімп” 0 : 3

ФК “Сміла” – ФК “Колос” 1 : 4

ФК “Родень” – “Златокрай-2017” 0 : 0 (пен. 3 : 5)

“Темп” – “Росава-Наша Ряба” 0 : 7

ФК “Будище – ФК “Спартак” 2 : 0

“Слобода” – “Альтаїр” 0 : 3

“Нива”– СК “Базис” 1 : 3

“Незабудка” – “Наша Ряба” 1 : 4

ФК “Жашків” – “Шевченків край” 1 : 6

ФК “УТК-2” – “Ніка” 0 : 1

“ЛНЗ-Лебедин-2” – “Колос” 0 : 1

“Урожай” – ФК “Авангард” 3 : 5