Колос відбирає очки в ЛНЗ на старті чемпіонату

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чорнобаївський Колос на власному полі зумів створити проблеми чинному чемпіону області ЛНЗ-Лебедину. Господарі забили швидкий гол, а решту часу міцно зіграли в обороні, дозволивши лише раз поцілити у свої ворота.

Чемпіонат Черкаської області, 1 тур
28 квітня, Чорнобай, стадіон Колос, 16:00

Колос” (Чорнобай) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 1:1
Голи: Керей (6) – Литовчак (65)

Арбітри:
Михайлюк Павло (Черкаси)
Труба Сергій (Золотоноша)
Шлончак Семен (Черкаси)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Кондратюк, Листопад (Тубольцев 90), Калініч – Боровик (Охременко 46), Грицай, Коломієць, Вакуленко (Остренко 78), Султанов – Литовчак

Головний тренер: Василь Гречаний

Колос (старт): Середа – Гаврилов,Кривенко, Дєєв, Завгородній, Клименко, Сутула, Керей, Золотаренко, Кривенко, Калініченко

Головний тренер: Микола Лахтіонов

Із перших хвилин було помітно, що цей матч буде дуже схожий на той, що відбувся ще в серпні 2017 року. Непоступливий Колос грав у свій футбол – вибити м’яч, зачепитися, забити зі стандарту, не видумувати в обороні. Так і сталося. Перший кутовий на 6 хвилині завершився голом Керея – 1:0. Чорнобай зрадів.

Натомість ЛНЗ на жахливому полі не зміг приборкати м’яча і теж змушений був грати за рахунок довгих пасів. А це виявилося непростим завданням. В обороні господарів Литовчаку постійно нав’язувала боротьбу пара центральних захисників. М’яч можна було тримати тільки в задній лінії. Будь-яке просування вперед – обрізка, підскок, винос суперника. Чорнобай міцно стояв в обороні. У першому таймі гості зовсім нічого не створили.

По перерві Гречаний обрав здається єдине правильне рішення – в пару до Литовчака випустив високого Охременка, а потім до них приєднався ще й Листопад. Кількість перейшла в якість. Лебедин почав бити в площину воріт. Першопрохідцями стали Листопад і Грицай. Далі вийшов сам на сам Литовчак, але в рамку не влучив, і лише на 65 хвилині він таки заштовхав цей гол. Мар’ян зіграв головою на добиванні перед порожніми воротами – 1:1.

На куражі гості готові були виходити вперед, однак не пощастило. На 82 хвилині Литовчак знову опинився на ідеальній ударній позиції і з метрів 11 вистрілив у поперечину. На цьому все. Ініціатива була в ЛНЗ, але не було моментів. Колос протягом гри відбивався, але декілька разів тікав у небезпечні контратаки. Могли б забити ще.

У підсумку ЛНЗ грає внічию з Колосом у першому турі чемпіонату області. Далі підопічні Гречаного проведуть матч Кубку України в середу, а в суботу прийматимуть Росаву в Лебедині.


Усі матчі 1 туру:

«Ніка» Родниківка – СК «Базис» Кочубіївка 0:6
«Златокрай-2017» Золотоніський р-н – «Альтаїр» Драбів 3:1
«Олімп» Кам’янка – «Черкаський Дніпро-2» Білозір’я 0:0
«Колос» Чорнобай –   «ЛНЗ-Лебедин» Лебедин 1:1
«Росава-Наша Ряба» Степанці – «Спартак» Золотоноша 6:0
«Авангард» Монастирище –  ФК «УТК» Паланка 1:5

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]