Василь Гречаний: “Ми для Вікторії були сильним подразником, але трофей наш”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Головний тренер ЛНЗ-Лебедина Василь Гречаний резюмував перемогу в аматорському Кубку України.

Про фінал

У грі з Вікторією більше зіграла психологія в плані того, що першу гру все одно виграли 0:3, і що б я не казав хлопцям, в голові у кожного був цей рахунок. Я розумію, що у півфіналі й фіналі ми грали в не дуже красивий футбол, але кубок наш. Гра забувається, а результат будуть пам’ятати.

Про можливі сценарії

Страху ніякого не було протягом матчу в Лебедині. От, якби ми пропустили протягом п’яти хвилин після вилучення Дєдова, тоді б можливо все було інакше. А так пропустили перед перервою і в другому таймі. У ті хвилини навіть не думав, що можемо впустити загальну перемогу. В принципі зараз легко говорити, бо пройшло вже три дні.

Про тріумф

Після гри були відчуття більше, що нанервувався, накричався, зрозуміло, що приємно було виграти. Тим паче, якщо не помиляюсь, цьогоріч в Кубку брали участь під 40 команд. Привітали близькі, друзі, з Ізраїля поздоровляли.

Про внесок у перемогу

Це перемога не тільки футболістів і керівництва. До цього причетні всі: ті, хто поле і роздягальні готував, форму прав, водій, уболівальники, батьки президента Андрія Полтавця. Його мама організовувала фанатів, а батько переживав за всі ігри, жодної не пропускаючи. До речі, Андрій В’ячеславович не сказав після перемоги в Кубку області, що будемо грати на Україну, то не було б цього тріумфу. Футболістам теж дякую.

Про майбутнє

Щодо участі наступного сезону в Кубку і чемпіонаті серед аматорів, то це питання ще не порушували з керівництвом. Найближчим часом обговоримо і повідомимо. Всі кажуть, що нам треба йти вище, але ніхто не задумується, що для цього потрібні зовсім інші фінансові витрати – не такі, як у чемпіонаті області. У професійному футболі зовсім інший штат, транспорт, проживання тощо. Тому поки нічого не відомо.

Про Вікторію

На мою думку, ми для Вікторії – як червона тряпка, вони хочуть бути вище за нас. Тому приємно, що трофей наш. Значить президент обирав усі правильні рішення протягом останніх років, і зокрема розіграшу Кубка.

Про Грицая

У Грицая забій тулуба – нічого серйозного. Думаю, до кінця тижня він відновиться. Вітаю його з бомбардирським досягненням.