ЛНЗ високоефективно в меншості перемагає Златокрай

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у центральному матчі 10 туру чемпіонату Черкаської області здобуває розгромну перемогу над Златокраєм. Підопічні Гречаного на 37 хвилині залишилися в меншості, але забили ще два м’ячі й закрили свої ворота на замок.

Чемпіонат області, 10 тур
30 червня, Золотоноша, Колос, 17:00

Златокрай” (Золотоноша) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:4
Голи: Ткаченко (17), Литовчак (32), Дєдов (55), Охременко (55)
Вилучення: Листопад (37, пряма червона)

Арбітри:
Шкурченко Олег (Ватутіне)
Шлончак Семен (Черкаси)
Бурлай Максим (Черкаси)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк (Александров 88), Калініч – Коломієць, Ткаченко (Гуд 67), Вакуленко (Тубольцев 43), Дєдов, Султанов – Литовчак (Охременко 61)

Головний тренер: Василь Гречаний

Златокрай (старт): Манжела, Безгуба, Котелюх, Коркішко, Логвиненко, Дровольський, Бабенко, Мітленко, Хрипченко, Панченко, Горщинський

Головний тренер: Микола Безгуба

Матч розпочався досить спокійно, суперники добре знають один одного, тому сюрпризів не сталося. Приємно здивували новачки Златокрая в цьому сезоні Мітленко і Горщинський. Хлопці додали енергії та світлих думок у центр поля команди. Один із них навіть примудрився на старті зустрічі Калініча перекинути “райдугою” і створити небезпеку біля володінь Козаченка.

Перший гол залетів на 17 хвилині. Дєдов подав кутовий, м’яч відскочив під ліву ногу Ткаченку і він без роздуму вліпив від поперечини – 0:1. Класний гол.

Другий м’яч вирушив у сітку Манжели силами Литовчака. Мар’ян заштовхав кулю з другої спроби, не реалізувавши спочатку вихід один в один – 0:2.

Одразу потому Лебедин, як це вже традиційно буває цього сезону, залишився в меншості: Листопад збив Панченка, який виходив сам на сам. Пряма червона.

Після перерви чисельна перевага господарів не позначалася на грі. На 55 хвилині ЛНЗ навіть примудрився забити третій – Дєдов акуратно підсік над Манжелою – 0:3. А от далі Златокрай уже закрив гостей на своїй половині. Підопічні Безгуби багато кружляли навколо штрафного майданчика, але не знали, як вийти на удар. Декілька потенційно гарячих нагод захисники в останій момент загасали.

Натомість Лебедин діяв максимально ефективно. На 85 хвилині Охременко майже пішки зайшов у гості до Златокрая, не поспішаючи оминув захисників і з рикошетом завів м’яч у ворота – 0:4.

Перед фінальним свистком Хрипченко влучив у стійку з гострого кута і команди пішли з поля.

У підсумку перемога ЛНЗ 0:4 відкріпила Златокрай від когорти головних лідерів і дозволила Лебедину вийти на першу сходинку, бо УТК втратив очки з Колосом. А вже в середу, 4 липня, о 17:00, ЛНЗ вдома проведе перенесений матч 7 туру проти Черкаського Дніпра-2.


Усі матчі 10 туру
СК «Ніка» — «Альтаїр» 0:6
СК «Базис» — ФК «Черкаський Дніпро-2» 4:2
«Златокрай-2017» — «ЛНЗ-Лебедин» 0:4
«Олімп» — ФК «Спартак» 9:3
ФК «Колос» — ФК «УТК» 0:0
«Росава-Наша Ряба» — ФК «Авангард» 8:0

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]