ЛНЗ набирає чергові три очки в чемпіонаті України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у третьому турі чемпіонату України серед аматорів здобув перемогу над вишгородською Чайкою. По разу у воротах суперника розписалися Сергій Дєдов, Мар’ян Литовчак і Артем Охременко.

 

Аматорський чемпіонат України
3 тур
18 серпня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00

 

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – «Чайка» (Вишгород) 3:0
Голи: Дєдов (43), Литовчак (71), Охременко (88)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Коломієць (Тубольцев 83), Парфьонов – Гуд (Александров 46), Ткаченко (Барбанов 60), Грицай (Колос 46), Дєдов, Вакуленко (Охременко 72) – Качур (Литовчак 57)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Чайка (старт): Карнаушенко, Кіуцута, Демченко, Сорока, Маковецький, Мамчур, Редванівський, Паламарчук, Подшивалов, Приймак, Твердохліб
Головний тренер: Валерій Сидорчук

 

Третій матч – третя перемога. Поки що Лебедин іде без втрат. Сьогодні підопічні Гречаного заслужено перемогли молоду команду з Київської області. Матч розпочався у боротьбі. Незважаючи на юний вік суперника, хлопці не давали себе перегравати. Перший гольовий момент виник уже в середині тайму – Ткаченко зльоту приклався до м’яча, а голкіпер скоригував його політ точно в поперечину.

ЛНЗ діяв агресивно в атаці, але до таких моментів, як у Славіка, справа не доходила. Усі удари проходили повз ворота і аж на 43 хвилині рахунок відкрився. Качур і Вакуленко нав’язали захисникам пресинг, відібрали м’яч, Антон на лицьовій кинув оборонцю між ніг і віддав Дєдову, а той заткнув м’яч у сітку з вигуком “НА!!!” – 1:0.

А перед тим як команди пішли на перерву, дивом не відзначився Качур. Вірніше, голкіпер дивом врятував ворота після удару форварда ЛНЗ головою.

На другий тайм Гречаний випустив Колоса замість Грицая. Олександр справив хороше враження, але ще не до кінця звик до нової команди. У деяких моментах він холоднокровно брав гру на себе і дивував упевненістю, а в деяких – обрізався віддаючи прості паси.

Більш результативно на заміну вийшов Литовчак. За 14 хвилин після появи на полі Мар’ян замкнув передачу Калініча – 2:0.

Чайка потихеньку підсіла і вже не претендувала на рівний футбол. Місцями гості перевіряли пильність Козаченка, але лише для статистики.

 

Згодом проявив себе Барбанов. Сергій своїми швидкими ногам наробив вітру в штрафному майданчику Чайки і заробив пенальті. До вироку підійшов Листопад і… підслизнувся. Полежав, усміхнувся, побіг в оборону.

А третій гол забив знову ж таки футболіст з лави запасних – на 88 хвилині Охременко поставив крапку в матчі точним ударом головою з подачі Парфьонова – 3:0.

У підсумку ЛНЗ набрав ще три очки і залишився на вершині турнірної таблиці.

 

Усі матчі 3 туру
18.08 Авангард К – Агродім 1:1
18.08 ЛНЗ-Лебедин – Чайка 3:0
18.08 Альянс – Діназ
19.08 МФК Первомайськ – Факел
19.08 ФК Рубікон-Вишневе – Олімпік
19.08 Вікторія – Авангард Б