“Росава” грає у футбол, а не просто б’є вперед”, – анонс матчу “Росава-Наша Ряба” – “ЛНЗ”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Завтра “ЛНЗ” відіграє виїзний матч третього туру проти “Росави” зі Степанців.

Чемпіонат області, 3 тур

13 травня, Степанці, стадіон “Маракана”, 16:00
“Росава-Наша Ряба” (Степанці) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Максим Бурлай (Черкаси)
Ігор Сухаренко (Черкаси)
Володимир Лобанов (Золотоніський р-н)

Перед матчем:
На протистояння з “Росавою” Лебединці їдуть майже у всеозброєнні: поступово відновився Лобов, тож тепер є вірогідність, що Листопад “сяде” на позицію центрального захисника в парі з Коломійцем, а “десятка” вийде у свою рідну зону опорника.
– Нога вже краще. Поступово набираю кондиції, готовий вийти у старті, але вирішувати тренеру. “Росава” – хороша команда, мені вони сподобалися в минулому сезоні. Грають у футбол, а не просто б’ють уперед. У чемпіонаті слабких команд немає і наш завтрашній суперник – не виключення. Будемо виходити з усією серйозністю і перемагати!запевнив Лобов.

Історія:
У минулому сезоні “Росава” була безжально бита чемпіонами двічі з розгромним рахунком: 0:4 у Степанцях і 5:2 у Шполі.

Суперник:
У цьому сезоні “Росава” поки не може похвалитися вдалим стартом. Перший раз вона “підвернула ногу” на стадії 1/8 фіналу, де поступилася набагато нижчій за класом “Смілі” у додатковий час. А в чемпіонаті команді зі Степанців просто не пощастило з календарем. Плавно увійти в сезон не дозволили уманські гранди “Базис” і “УТК”, які взяли максимум очок із колективом Когуса: 0:2 і 3:1 відповідно. Тепер на черзі “ЛНЗ”…

Інші матчі 3 туру (початок о 16:00):
ФК “Уманьферммаш” – ФК “Авангард”

Монастирищу треба боятися виїзду в Умань. Місцевий “Ферммаш” після двох турів схожий на кримезного атлета, який здобуває перемогу за перемогою над сильними суперниками і продовжує йти вгору. Сергій Рєпін поки що виправдовує покладені на нього надії: від його роботи без очок залишилися “Альтаїр” і дублери “Черкаського Дніпра”. “Авангард”, натомість, перебуває на останніх позиціях таблиці.

“Олімп” – “Академія-Черкаський Дніпро”
Дніпряни їдуть у гості в Кам’янку. Там їх чекає непроста доля. Молоді хлопці під орудою Кирилюка мають виходити на важке поле. Команда сильна своїми комбінаційними діями – не дарма у її складі технічні виконавці на першому плані. А в суботу доведеться адаптувати гру під середні-довгі передачі, які вирівняють становище суперників.

“Златокрай-2017” – “Альтаїр”
Можна сказати, що це уявний матч за третє місце в Кубку області. І золотонісці і драбівчани поступилися на стадії півфіналу, тож тепер за збігом календарних обставин вони можуть вирішити, хто піднявся б на п’єдистал. “Альтаїр” поки не демонструє стабільності, яка б вивела його на найвищі позиції в чемпіонаті, проте має потужніший кадровий резерв і ресурси для перемоги над “Златокраєм”.

ФК “Колос” – ФК “Спартак”
Нарешті в Чорнобаї публіка стане свідком цілком реальної перемоги своїх улюбленців. “Колос” може здихнути з полегшенням, бо відпочине від “титанів” чемпіонату. Після поразок від “УТК” і “ЛНЗ” можна цілковито брати три очки зі “Спартаком”. Більше того, це просто необхідно, адже наступний матч із “Альтаїром” – суперником топ-класу. Якщо не підняти собі настрій зараз, то потім буде дуже важко.

СК “Базис” – ФК “УТК”
Матч туру. Уманське дербі. “Базис” не перемагав у цій парі вже щонайменше три роки. Тепер, коли кочубіївці – фіналісти Кубку області, все може змінитися. Додактовий стимул – домашній стадіон. Важко передбачити переможця, але, зважаючи на форму “Базиса”, безвиграшна серія близька до своєї перерви.

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]