ЛНЗ набирає ще три очки у грі з Рубіконом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 18 туру чемпіонату України на виїзді переміг Рубікон-Вишневе. 

 

Аматорський чемпіонат України

18 тур

28 квітня, 14:00

Вишневе, Київська обл.

 

«Рубікон-Вишневе» (Київ) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:3

Голи: Галич (85) – Качур (41), Литовчак (71, 82)

 

Арбітри:

Александренко М.В. (Вінниця)

Мозговий А.Ю. (Суми)

Слюсар Є.Ю. (Київ)

Божко Д.С. (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу – Троцюк О.П. (Луцьк)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк (Тубольцев 78), Калініч – Коломієць, Грицай (Гуд 73), Ткаченко (Лобов 51), Крамар (Вакуленко 46), Колос (Дєдов 46) – Качур (Литовчак 56)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Рубікон: Мамедов, Чорномаз (Краснопольський 78), Рогожкін, Нестеренко, Тимошевський (Котовой 77), Мороз (Ведута 60), Бачинський (Галич 60), Корольков, Іващик, Тищенко (Гезлер 64), Любко (Калайтан 70)

Головний тренер: Віктор Курята

 

ЛНЗ розпочав цей матч з активного наступу на ворота суперника: на третій хвилині Крамару трохи не пощастило підставити ногу так, щоб м‘яч опинився у сітці, а не розминувся зі стійкою. Рубікон миттєво відповів ударом у нижній кут, але Козаченко прекрасно обрав позицію і з легкістю дістав цей м‘яч. Далі команди попрацювали у високому темпі до 20 хвилини, але з плином часу вони все віддалялися від воріт – гра застигла в центрі поля з великою кількістю боротьби. Цьому активно сприяв дощ у Вишневому.

 

Так тривало до кінця першої половини, доки Колос не обігрався з Грицаєм і невдало пробив – на щастя для ЛНЗ цей постріл став чудовим асистом Качуру, який з декількох метрів, уникнувши офсайду, відкрив рахунок – 0:1.

 

Другий тайм розпочався зі сценарію господарів. Не пройшло і хвилини після розіграшу м‘яча, як Тищенко влучив у поперечину ударом головою. Стадіон у цей час завмер, спостерігаючи за польотом снаряду. Швидко Рубікон отримав ще один шанс забити: арбітри не розібралися з очевидним аутом на користь ЛНЗ, а кияни цим скористалися й увірвалися до вільної зони, звідки удар полетів неточно – ніхто не завадив пробити.

 

ЛНЗ відповів двома пристрілочними ударами головою від Качура і Кондратюка, а ще за хвилину Качур зламав руку (подробиці завтра на нашому сайті). Руслан хотів пробити ножицями, але невдало приземлився на палець і його відразу забрала швидка до найближчої лікарні.

 

На поле вийшов Литовчак і добряче допоміг команді. На 71 хвилині він подвоїв перевагу з подачі Вакуленка – 0:2. Минуло ще шість хвилин і Мар‘ян перевірив поперечину ударом головою, а невдовзі забив ще один гол. Цього разу наймолодший гравець ЛНЗ обіграв двох захисників і пробив у ближній кут з лівої ноги – 0:3.

Рубікон встиг забити гол престижу перед фінальним свистком: на дальній стійці забули Галича, який в один дотик надіслав кулю точно в кут воріт – 1:3. У підсумку ЛНЗ здобув виїзну перемогу і продовжує зберігати двохочковий гандикап на чолі таблиці.

 

 

 

Усі матчі 18 туру

Олімпік (Кропивницький) – Авангард (Корюківка) – 0:4 (0:2)

27.04. 13.00. Стадіон “Зірка” (Кропивницький,
поле для тренувань)

Факел (Липовець) – Чайка (Вишгород) – 1:0 (1:0)

27.04. 15.00. Стадіон “Колос” (Липовець)

Вікторія (Миколаївка) – Альянс (Липова Долина) – 3:0 (1:0)

27.04. 15.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

Агродім (Бахмач) – Діназ (Вишгород) – 0:3 (0:1)

27.04. 16.00. Стадіон “Єдність” (Плиски)

ФК Рубікон-Вишневе – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – 1:3 (0:1)

28.04. 14.00. Стадіон “Міський” (Вишневе)