ЛНЗ результативно перемагає Мотор у першому матчі 1/4 фіналу

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у першому чвертьфіналі чемпіонату України серед аматорів на виїзді здолав запорізький Мотор. 

 

Аматорський чемпіонат України

1/4 фіналу

8 червня, 15:00

Запоріжжя, стадіон «Мотор-Січ»

 

«Мотор» (Запоріжжя) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 0:3

Голи: Дєдов (17), Грицай (22), Колос (26)

 

Арбітри:

Бакулін В.А. (Нова Каховка)

Петрова І.В. (Нова Каховка)

Ялов А.В. (Дніпро)

Кондратюк Р.С. (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу – Муравйов О.В. (Маріуполь)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Кондратюк, Листопад, Парфьонов – Коломієць (Гуд 76), Крамар (Лобов 52), Грицай (Ткаченко 58), Дєдов, Колос (Вакуленко 46) – Качур (Литовчак 58)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Мотор: Вічний – Худченко, Порубльов, Місюра, Мацюта (Соболь 23), Рахмуні (Ломака 66), Песков, Нітов, Крук, Калінічев, Бурсак (Кардаш 58)

Головний тренер: Анатолій Чанцев

 

Матч розпочався з високого темпу, але водночас суперники діяли обережно. Спочатку вони обмінялися ударами зі стандартів, які у господарів заготовлені заздалегідь, а Грицай пробив по центру. Далі відсоток взяття воріт зріс: спочатку захист ЛНЗ не накрив нападника, якому вдалося завдати несильного удару в руки Козаченку після подачі, а наступної хвилини Колос вийшов сам на сам і запустив м‘яч на поперечиною.

 

ЛНЗ акумулював усю енергію на 17-27 хвилини. Розв‘язка сталася саме в цю десятихвилинку. Першим забив Дєдов: отримав пас від Грицая в контратаці, змістився під ліву ногу, розхитав захисника і чітко пробив у дальній кут – 0:1. Цей дует змінив одразу й другу цифру на табло: Дєдов розігнав атаку, Качур підіграв, а Грицай реалізував побачення з воротарем – 0:2. Ну і третій гол: Колос розганяє атаку, Дєдов прострілює – Колос замикає – 0:3. Бум. Концентровано і безжалісно ЛНЗ здобуває хорошу перевагу.


Утім, Мотор не знітився, а навпаки дедалі сильніше себе позиціонував. До перерви господарі встигли поцілити в поперечину, але не переграли Козаченка на останньому рубежі. Щодо активу ЛНЗ, то там дві спроби перекинути голкіпера від Качура і Грицая.

 

У другій половині запоріжці взагалі захопили ініціативу. Подушка безпеки ЛНЗ дозволила віддати супернику лідерство і водночас змусила кинути всі сили на оборону. Попереду команда майже не грала – тільки в поодиноких випадках без завершення. А суперник добре обліпив штрафний майданчик Лебедина. Героєм команди став Дмитро Козаченко, який на величезному досвіді, обманював нападників у вбивчих позиціях, змушуючи їх бити туди, куди потрібно було Дмитру. Ворота залишись недоторканими, а рахунок приємним для ЛНЗ.

 

Матч-відповідь відбудеться 12 червня в Лебедині о 18:00.

 

 

Усі матчі 1/4 фіналу

«Мотор» (Запоріжжя) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) – 0:3 (0:3)

15.00. Стадіон “Мотор-Січ” (Запоріжжя)

«Вікторія» (Миколаївка) – «Покуття» (Коломия) – 7:1 (4:1)

17.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

«Альянс» (Липова Долина) – «ВПК-Агро» (Шевченківка) – 0:4 (0:2)

18.00. Стадіон “Альянс-Арена” (Байрак)

«Таврія» (Новотроїцьке) – ФК «Малинськ» – 1:1 (0:0)

18.00. Стадіон “Старт” ім. О.М. Пуляєва (Новотроїцьке)