Арбітр поставив “незарах” ЛНЗ у першому пів фіналі

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у першому матчі 1/2 фіналу чемпіонату України програв на виїзді шевченківському ВПК-Агро. 

 

Аматорський чемпіонат України

1/2 фіналу

17 червня, 18:00

Магдалинівка, Дніпропетровська обл., стадіон «Колос-Арена»

 

«ВПК-Агро» (Шевченківка, Дніпропетровська обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 2:0

Голи: Коломоєць (51), Соколянський (53)

 

Арбітри:

Кубряк Д.В. (Одеса)

Чопілко Т.Г. (Київська обл.)

Хіміченко К.М. (Київська обл.)

Попов П.П. (Дніпро)

Спостерігач арбітражу – Молгамов А.Л. (Суми)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Коломієць, Листопад, Калініч – Гуд (Ткаченко 60), Крамар (Лобов 60), Грицай, Дєдов (Вакуленко 55), Колос – Качур (Литовчак 55)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

ВПК-Агро: Бубенцов – Яременко, Сидоренко, Алексанов, Дегтярьов, Васильєв (Шаповалов 72), Шмигельський (Саблін 53), Красов (Маргарян 57), Донгаузер (Терехов 60), Коломоєць (Ткаченко 77), Соколянський (Шарко 57)

Головний тренер: Сергій Соловйов


Другий матч поспіль, у якому ЛНЗ не грає першим номером. До цього підопічні Гречаного захищали ворота від нападів запорізького Мотора у чвертьфіналі, а зараз приїхали до зубатого ВПК-Агро, який із наступного сезону планує брати участь у Другій лізі. І не дарма. Господарі показали високий рівень футболу і чимось нагадали Альянс із Липової Долини. ВПК зі старту нав’язав свій швидкий футбол із високим пресингом, що важливо. Коли захисники ЛНЗ отримували м’яч, вони одразу шукали довгою передачею нападників, але там стояли високі «стовпи» у зелено-чорних формах, які знімали головами усе, що пролітало повз.

 

Перший хороший момент виник у господарів на 13 хвилині: подачу з глибини поля головою переправляв Соколянський у самісіньку дев’ятку, але Козаченко злетів у повітря і перевів кулю на кутовий. Наступний момент знову створив Соколянський. Цього разу він хитнув Коломійця, але недостатньо, щоб повністю звільнитися від його опіки і пробити без завад – постріл з гострого кута прийняв на себе зовнішній бік сітки. Потім був хороший дальній удар зі штрафного поряд із дев’яткою, а опісля – перерва. Лебедин у перші 45 хвилин нічого не створив.

На початку другої половини ВПК дотиснув гостей. Коломієць не повірив, що Соколянський збереже м’яч у грі і поступився йому вільною зоною на лівому фланзі атаки, 17 номер ВПК добіг до лицьової лінії і віддав вільному Коломойцю – 1:0. Минуло дві хвилини і господарі забили другий: тут уже сам Соколянський головою чітко замкнув подачу з правого флангу – 2:0.

 

Після нокдауну ЛНЗ завівся й агресивно побіг уперед. Зробив те, що змінило ігровий малюнок. М’яч переважно літав між штрафними майданчиками, але тепер вилітав у бік воріт ВПК. Шикарний шанс був у Колоса на 69 хвилині: Грицай поперечним пасом перекинув усю оборону суперника, а Олександр підробив і вліпив у площину воріт, утім ідеальну позицію обрав голкіпер, ногами відбивши удар. Далі ЛНЗ забив із кутового, але арбітр побачив спірний фол Коломійця на голкіпері, який просто не зафіксував м’яч. Наступний гол ЛНЗ Кубряк теж вирішив скасувати. Чому? Подачу з глибини поля захисник продовжив на Колоса, який відзначився з гострого кута, але на думку рефері, Олександр був поза грою. Наостанок Колос вивів Литовчака на ударну позицію, але його у підкаті встиг накрити захисник.

Фінішна пряма була повністю за ЛНЗ, однак рахунок залишився незмінним – 2:0 на користь ВПК-Агро. Матч-відповідь буде 23 червня в Лебедині о 18:00.

 

 

Усі матчі 1/2 фіналу

ПЕРШІ МАТЧІ – 17.06

«Вікторія» (Миколаївка) – ФК «Малинськ» – 2:2 (0:2)

17.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

«ВПК-Агро» (Шевченківка) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) – 2:0 (0:0)

18.00. Стадіон “Колос-Арена” (Магдалинівка)

 

МАТЧІ-ВІДПОВІДІ – 23.06

ФК «Малинськ» – «Вікторія» (Миколаївка)

Стадіон

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) – «ВПК-Агро» (Шевченківка)

Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)