ЛНЗ в меншості набирає перші три очки в чемпіонаті

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у другому турі чемпіонату України здобув перемогу на виїзді над Рубіконом. 

 

Аматорський чемпіонат України

2 тур

10 серпня, 13:30

Вишневе, Київська обл., Міський стадіон

 

«Рубікон-Вишневе» (Київ) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 0:2

Голи: Листопад (32, пен.), Поплавка (36)

Вилучення: Калініч (51, друга жовта)

 

Арбітри:

Бошков В.В. (Київ)

Капленко О.Ю. (Кропивницький)

Кравченко О.І. (Кропивницький)

Гринь К.А. (Київська обл.)

Спостерігачка арбітражу – Алексахіна Н.Є. (Кропивницький)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Шестіпалов (Тубольцев 58), Поступаленко, Ткаченко (Коломієць 55) , Балацький (Дєдов 61), Поплавка (Вакуленко 65) – Качур (Литовчак 68)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Рубікон: Левченко – Марченко (Ведута 65), Краснопольський (Ніколаєць 73), Чорномаз, Арутюнян, Іващук, Шишкін (Гусін 79), Бачинський, Паламарук (Гезлер 68), Породько (Шутенко 61), Тищенко

 

Головний тренер: Віктор Курята

 

Виїзд до Вишневого склався традиційно позитивно з точки зору набраних очок, але так само традиційно один із гравців ЛНЗ зазнав на цьому стадіоні травми. Після Калініча й Качура сьогодні в лікарню поїхав Вакуленко зашивати брову.

 

У Лебедина в складі вийшли всі новачки, яких команда підписала в міжсезоння, і вони сочились великим бажанням стати корисними. Активно діяв Поплавка на правому фланзі з обіграшами й подачами. Так само з іншого боку старався Балацький, а в центрі пробувли в’язати короткі передачі Поступаленко, Шестіпалов і Ткаченко. Моментів було вдосталь. Перший виник на 22 секунді в активі господарів, але Козаченко захистив ворота. У складі ЛНЗ гостроту роздмухували Качур, Поплавка й Балацький, а допомагали їм Ткаченко, Калініч і Шестіпалов. Кількість переросла в якість на 32 хвилині. Лебедин заробив пенальті через гру рукою, а одинадцятиметровий впевнено реалізував Листопад – 0:1. Минуло 4 хвилини і Поплавка подвоїв рахунок: Калініч знайшов передачею з глибини Качура, той звільнився від захисника і викотив Ярославу, який прийняв і чітко реалізував момент – 0:2.

 

Після якісних дій в атаці ЛНЗ не зупинився і до перерви ще декілька разів хотів завчасно зняти питання про переможця. На противагу гостям, Рубікон також не сидів позаду: серія рикошетів у карній зоні ледь не призвела до голу, Козаченко забрав штрафний удар, а Парфьонов в останню мить заблокував вихід сам на сам. Перерва.

Друга половина розпочалася з вилучення Калініча. Капітан ЛНЗ жорсткувато зіграв проти суперника за що після наради арбітрів побачив другу жовту й покинув поле.

 

Темп гри уже не був таким високим, як до перерви, тому наставники вдалися до 10 замін сумарно, використавши всіх дозволених запасних. Між цим проскакували моменти у ЛНЗ: Поплавка обрав неправильне рішення перед воротами, пробігши все поле з м’ячем, а Тубольцев двічі виграв повітря, зокрема й влучив у поперечину. На фініші матчу могли відзначитися Вакуленко й Дєдов, але в обох випадках воротар вийшов переможцем із дуелі. Рубікон особливо активним попереду не був, тому рахунок залишився незмінним – 0:2 на користь ЛНЗ.

 

 

Усі матчі 2 туру

 

Рубікон-Вишневе – ЛНЗ-Лебедин – 0:2 (0:2)

10.08. 13.30. Стадіон “Міський” (Вишневе)

Олімпік (Кропивницький) – МФК Первомайськ – 3:5 (1:3)

10.08. 17.00. Стадіон “Зірка” (Кропивницький)

Агродім (Бахмач) – Атлет (Київ) – 2:0 (0:0)

10.08. 16.00. Стадіон “Колос” (Бахмач)

ФК Чернігів – Дніпро (Черкаси) – 3:1 (3:1)

10.08. 17.00. Стадіон “Чернігів-Арена”

ФК Біла Церква – Вікторія (Миколаївка) – 0:1 (0:1)

10.08. 17.00. Стадіон “Зміна” (Біла Церква)

ФК Тростянець-2 – Авангард (Корюківка)

11.08. 16.00. Стадіон ім. В. Куца (Тростянець)