ЛНЗ в більшості зазнав першої поразки в чемпіонаті України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 7 туру чемпіонату України серед аматорів удома програв корюківському Аванграду. 

 

Аматорський чемпіонат України

7 тур

14 вересня, 16:00

Ледебин, Черкаська обл., ЛНЗ-Арена

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Авангард» (Корюківка, Чернігівська обл.) 1:2

Голи: Грицай (44 пен.) – Гусєв (81), Яловець (87)

 

Арбітри:

Горбенко Є.В. (Київська обл.)

Голік А.О. (Київ)

Гординський Ю.С. (Київ)

Крикун З.В. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу – Єрмакова О.В. (Полтава)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Тубольцев (Коломієць 46), Шестіпалов (Балацький 60), Грицай, Дєдов, Колос – Качур (Литовчак 71)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Авангард: Ширай – Лакеєнко, Даценко, Грищенко, Цулукідзе, Чуланов, Ментей, Порохня, Яловець, Русов, Алаєв (Твердовський 62)

Головний тренер: Чорний Валерій

Вилучення: польовий гравець (59), тренер (77)

 

Лебедин провалив матч у статусі фаворита, з середняком чемпіонату, на власному полі, маючи кількісну перевагу та ще й у новій формі фіолетового кольору. 

Початок був за господарями, але контроль м’яча і бажання швидко відкрити рахунок ніяк на ньому не позначились. Кондратюк міг забити головою на перших хвилинах, а на 16-ій – Шестіпалов влучив у стійку. Це і вся гострота від ЛНЗ, хоча команда щохвилини розвивала нову й нову атаку. Авангард же вичікував свій момент. Так, на 30 хвилині форвард гостей вийшов сам на сам, але Кондратюк його якось дістав, перебуваючи позаду і заблокував будь-які дії. Гол у ворота Корюківки залетів у роздягальню: Колос заробив пенальті, а Грицай розвів голкіпера і м’яч по кутах – 1:0. 

Здавалося б, гол переваги є, треба взяти м’яч під контроль і напрацювати ще декілька стовідсоткових моментів, щоб забрати три очки. І все до цього йшло: Грицай пробивав декілька штрафних безпосередньо перед штрафним майданчиком, Дєдов заробив на собі червону картку для захисника Авангарда, згодом вилучили і тренера через занадту емоційність – він побачив перед собою дві жовті за одну хвилину. Ще штрафний і удар Грицая, але не летіло. І от на 81 хвилині гості забивають: м’яч від лицьової лінії швидко покотився на дугу штрафного майданчика, де був Коломієць, але коли він розвертався, то просто підслизнувся і впав – Гусєв прийняв і спокійно пробив у кут воріт – 1:1 на 81 хвилині. 

На противагу цьому голу, Грицая вивели на ударну позицію, але він знову не влучив у ворота. Окрім Віталія сьогодні ніхто й не бив, здається. А гості вдесятьох не закрились позаду, а пішли далі вперед і через 6 хвилині забили вдруге: майже з тієї ж позиції тільки більш класним ударом відзначився Яловець – 1:2. 

 

Тут уже ЛНЗ кинув усі сили на атаку: Листопад пішов боротися за верхові м’ячі. Це дало результат. У компенсований час ЛНЗ міг двічі забити: Грицай перекидав штрафний майданчик наповнений людьми, але влучив у стійку, і Листопад бив зі скидки Литовчака, однак вона була не дуже зручна, та й недоречна – Мар’ян мав сам вирішувати. 

 

У підсумку поразка Авангарду 1:2. У середу підопічні Гречаного зіграють перший матч 1/8 фіналу кубку України проти Світанка-Агросвіта о 17:00 на ЛНЗ-Арені. 

Усі матчі 7 туру

Агродім – Олімпік – 2:0 (1:0)

14.09. 16.00. Стадіон “Колос” (Бахмач)

МФК Первомайськ – ФК Біла Церква – 2:0 (1:0)

14.09. 16.00. Стадіон “Центральний” (Первомайськ)

ЛНЗ-Лебедин – Авангард – 1:2 (1:0)

14.09. 16.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

Рубікон-Вишневе – Атлет – 2:2 (0:1)

14.09. 16.30. Стадіон “Міський” (Вишневе)

Дніпро – Вікторія

15.09. 16.00. Стадіон “Центральний” (Черкаси)

ФК Чернігів – ФК Тростянець-2

15.09. 17.00. Стадіон “Чернігів-Арена”