Впустили перемогу над Кремнем

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин провів шостий контрольний матч, у якому розійшовся миром із кременчуцьким Кремнем. Суперник посідає 13 місце в Першій лізі чемпіонату України. 

 

Контрольний матч №6

29 лютого, 13:00

Кременчук

 

«Кремінь» (Кременчук) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 3:3

Голи: ? (34), ? (56), ? (77) – ГНП (35), Локтіонов (44), Качур (48)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46, Козаченко 57) – Парфьонов, Коломієць, Листопад, Поплавка – ГНП (Ткаченко 46), ГНП (Сафонов 46), ГНП (Балацький 64), ГНП, Грицай – Локтіонов (Качур 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Що цікавого сьогодні було на полі?

 

По-перше, у складі ЛНЗ ми побачили двох новачків у центрі півзахисту, яких раніше не було. Два невисоких легких хлопця 1993 року, які активно працювали у відборі й атаці. Справили непогане враження своєю мобільністю і точністю дій. Ще два гравці, трансфери яких офіційно не оформлені, традиційно вийшли на лівому і правому фланзі. Перший гол – їхня заслуга.  

 

По-друге, всі три м’ячі Лебедин забив із гри, а не з пенальті, як це було у попередніх матчах. До речі, голи реально класні й робочі. Це приємно. 

 

По-третє, перемога була уже в кишені. Рахунок 1:3 і приблизно рівна гра. На жаль, підсумок – нічия. 

 

Чому нічия?

 

Пара центральних захисників провела матч-перезавантаження. Усі три голи – наслідок індивідуальних помилок чи недопрацювань в обороні. Це факт. Перший гол у ворота ЛНЗ: нападник обкрадає Коломійця і реалізує сам на сам. Другий гол: у Кремня проходить розрізна передача по центру і знову реалізація. Третій гол: Кривенко, який був на перегляді в ЛНЗ, один в один обігрує Листопада і забиває шикарний гол у дальню дев’ятку. Хороший ґрунт для виправлення помилок у майбутньому. 

 

Як забивали ми

 

Якісно. Перший гол створив лівий вінгер. Дістав м’яч на кутовому прапорці, обіграв двох захисників, не впав, заліз у штрафний майданчик і прострілив на свого колегу на дальню стійку. Другий гол в активі Локтіонова: нападник залишив захисника без м’яча і зі спокоєм удава перекинува голкіпера. Третій гол забив Качур – опинився в правильній позиції під пас вінгера. 

 

Лазарет

 

На лікарняному в ЛНЗ зараз багато футболістів: Поступаленко, Бурлін, Кондратюк, Калініч і Дейнеко. У всіх – різного ступеня травми. 

 

Наступна гра

 

7 березня, с. Вишневе, 14:00. Суперник – ОДЕК (Оржів)