“ЛНЗ-Лебедин” упевнено переміг у першому матчі чемпіонату району

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Сьогодні в Лебедині на “ЛНЗ-Арені” відбувся матч першого туру чемпіонату Шполянського району між місцевими “ЛНЗ” і “Стартом”. Підопічні Табаченка і Славінського володіли одностайною перевагою протягом усієї гри, не залишви шансів “жовтій” команді. Цікаво, що в її складі дебютували троє вихованців школи “ЛНЗ” 2002 року народження: Гончаренко, Скряга і Жуковський.

“ЛНЗ-Лебедин” – “Старт” 7:1
Голи: Запісецький (12), Галат (40, 62), Гнедько (51), Довгун Р. (64), Щукін (74, 80) – Мотуз (1)

Зустріч розпочалася дуже несподівано – уже на першій хвилині “Старт” відкрив рахунок зусиллями Мотуза. Але 60 секунд швидко сплинули і “ЛНЗ” почав володіти перевагою. Команда спокійно розпочинала атки від власних воріт через короткий пас і в оборонних редутах суперника почали швидко з’являтися діри. Але найбільша небезпека надходила з-за меж штрафного майданчика. Декілька підступів небезпечними ударами здалеку закривав Вєтушко, а логічний гол залетів на 12 хвилині – під поперечину вистрілив Запісецький – 1:1.

Далі “Старт” взагалі не бачив м’яча. Господарі поля за перший тайм створили щонайменше 10 стовідсоткових гольових моментів, із яких ще один став результативним – Галат забив головою з кутового.

На другу половину “блакитні” вийшли з цілковитою впевненістю у власній перемозі і довели поєдинок до логічного завершення, педантично розписуючись у воротах “Старту”. Коли м’яч перелітав на чужу половину, центральний захисник команди навіть кричав “Ура!”. Отож за наступні 45 хвилин Галат оформив дубль, до нього приєднався Щукін і по голу забили Гнедько і Довгун. Утім, “Старт” одного разу міг навіть забити, але на заваді стала хрестовина.

У підсумку “ЛНЗ-Лебедин” переміг із рахунком 7:1. Наступний матч команда проведе в цю неділю проти Надточаївки в Сигнаївці о 16:00.