Зіграли перший матч на Меморіалі Макарова

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ФК ЛНЗ зіграв перший матч на Меморіалі Макарова в Києві. Розписали мирову з Поліссям (Ставки, Житомирська обл.). 

Меморіал Макарова

1 тур

30 січня, 13:00

Київська обл., Софіївська Борщагівка, НТБ ФК Колос

«Полісся» (Ставки, Житомирська обл.) – «ЛНЗ» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:1 

Голи: ГНП (38) – Норенков (28)

ЛНЗ: Ярошевич – Насонов, Бурлін (Кошелюк 46), Клюс (ГНП 80), Сафонов – Котляр (Шаповал 65), Норенков (Замуренко 72), Євдокимов (ГНП 86), Сторчоус (Кос 46), Доронін (Пиріг 76) – Пучковський (Ткаченко 79)

Головний тренер: Юрій Бакалов

Рясний сніг миттєво вкривав лінії поля, які так старанно намагались очистити учасники матчу до стартового свистка. Футболістам довелось не тільки грати у свою гру, а ще й грамотно маневрувати і розраховувати свій зачіп бутсами. 

Обидва колективи протягом матчу в’язали гру через короткий середній пас. Перші плоди ми побачили на 28 хвилині: Пучковський не замкнув у падінні подачу з лівого флангу, Сторчоус вдарив у голкіпера, а Норенков на добиванні реалізував шанс – 0:1. Однак за 10 хвилин форвард Полісся обіграв нашого захисника і пробив над Ярошевичем – 1:1. 

У другому таймі Юрій Бакалов не став повністю змінювати склад, а провів ротацію лише у двох позиціях. Далі він аж до фінального свистка точково підсилював гру. 

Після перерви у ЛНЗ моментів побільшало: Котляр, Шаповал, Пучковський, Замуренко – ґрунтовні шанси на вихід уперед по рахунку, однак фінальний свисток зафіксував нічию 1:1. 

Завтра ЛНЗ о 10:00 зіграє проти Софії з Софіївської Борщагівки в Бузовій.