“ЛНЗ-Лебедин” – “Академія-Черкаський Дніпро”: анонс 9 туру

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 9 тур
24 червня, Лебедин, “ЛНЗ-Арена”, 17:00
“ЛНЗ-Лебедин” Лебедин – “Академія-Черкаський Дніпро” Білозір’я

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:

Поки невідомо, слідкуйте за оновленням

Цієї суботи в Лебедині підопічні Василя Гречаного прийматимуть дублерів «Черкаського Дніпра», які нещодавно виграли чемпіонат України U-19 у першій лізі, а в середу поступилися на виїзді «Базису» (3:2). «ЛНЗ» традиційно готовий максимально. Команда провела тиждень тому важкий матч проти «Альтаїру» (1:1), однак ця єдина втрата очок у цьому році не позначилася на передовій позиції лебединців у таблиці.

Суперник

Дніпряни наразі посідають дев’яту сходинку в чемпіонаті, маючи гру в запасі, як і «ЛНЗ». Виступають різнопланово: дві перемоги, дві нічиї та три поразки. Обіграні були «Златокрай» і «Авангард», поступилася команда «Уманьферммашу», «Базису» і «Колосу», поділила очки з «Олімпом», а серед сенсаційних результатів – нічия з «УТК» минулої суботи.

Олександр Кирилюк, головний тренер «Академії-ЧД»: «Хлопці наїлися футболом? Я так не скажу. Апетит приходить під час їжі. Думаю, що психологічної втоми у нас немає. Ми оновлюємо склад, підтягуючи молодих 17-річних хлопців. Проти «Базиса» зіграли Короб і Шаповал. На матч проти «ЛНЗ» ми готові. Звісно, декілька футболістів випаде зі складу у зв’язку зі шкільним випускним, але нічого, це приємний і важливий момент у їхньому житті».

Історія
За час свого існування клуби зустрічалися чотири рази в межах чемпіонату області. Три рази переміг “ЛНЗ”, а одного разу – дніпряни. Цікаво, що та поразка 24 жовтня 2015 року стала роковою для лебединців. Поступившись наприкінці сезону 4:2, вони посіли четверте місце.


Інші матчі туру
ФК “Колос” – ФК “Авангард”

Чорнобай поступово відчуває, що можна йти далі, не зупиняючись на поразки й нічиї. “Колос” на хорошому ходу як для дебютанта вищої ліги. У них бажання куди більше, аніж у вікових футболістів “Авангарду”, які обіграли за вісім матчів тільки “Спартак”.

“Росава-Наша Ряба” – “Златокрай-2017”
Золотонісці приємно дивують. Лихоманно розпочавши сезон, по-троху дісталися третього місця. Не без долі фарту, але вона у футболі вирішує дуже багато. Нічия “ЛНЗ” і “Альтаїра” посприяла гарному настрою Безгубі й Макаренку, які наразі справляються з охвучеим перед сезоном завданням – місцем у трійці. Однак виїзд до Степанців не можна розцінювати як упевнене збагачення очками. Там відбувадися дивні речі, тому результат цієї пари непередбачуваний.

СК “Базис” – “Олімп”
Гра в запасі дозволяє “Базису” з оптимізмом дивитися на кінцівку першого кола. Одна перемога – і команда вже в зоні лідерів. Такого світла на дорозі немає в “Олімпу”. Кам’янчани традиційно чіпляються за очки в нижній частині таблиці. Виїзд до суперника буде важкий.

ФК “УТК” – ФК “Уманьферммаш”
Центральний матч туру. Найгучніше уманське дербі з усіх можливих. Команди в різних формах: “Ферммаш” поки що не може ковтнути повітря – усе поразки й поразки, а “УТК” зачепився за верхівку таблиці, звідки його буде важко стягнути. Але на те й існують такі матчі, як завтра в Паланці. Перевага власного поля й уболівальник безумовно на боці тепличників, але чи не час “вистрілити” “Уманьферммашу?

ФК “Спартак” – “Альтаїр”
“Альтаїр” навідається в сусідню Золотоношу за трьома очками. “Спартак” у цьому сезоні ще нікому не створив проблем, тож мізерна вірогідність того, що драбівчан повернуться додому засмученими.