Районний “ЛНЗ” знову грає внічию

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Сьогодні в Шполі відбувся матч 6 туру чемпіонату Шполянщини, у якому “ЛНЗ-Лебедин” впустив перемогу над “Юнітом” на останній хвилині.

“Юніт” – “ЛНЗ-Лебедин” 2:2
Голи: Вальчиковський (45) Мотрич (90+3) – Гнедько (4), Мойсєєв (49, пен.)

Ця гра стала останньою в першому колі. Гості розпочали активніше, забивши гол уже на 4 хвилині – відзначився Гнедько. Далі “Юніт” змарнував декілька хороших нагод, серед яких вихід віч-на-віч з Галатом і удар в поперечину. Напротивагу з іншого боку поля Щукін вибачив суперника не менше – м’яч постійно звалювався на вбивчих позиціях то з голови, то з ноги.

А от Вальчиковський зумів створити гол з нічого. Прямо в роздягальню дальнім ударом забив за комір воротарю “ЛНЗ” – шикарний м’яч – 1:1.

У другому таймі трохи реабілітувався Щукін. Черговий ідеальний пас Ткаченка Андрій підробив і заробив пенальті. Мойсєєв упевнено його виконав – 1:2. Через 10 хвилин гості мали забивати третій, якби не поперечина. Саме вона стала на заваді Полтавцю-джуніору в одному з епізодів.

Уся перевага “ЛНЗ”, якою він володів протягом 90 хвилин, розчинилася в доданий арбітром час. Захисники випустили з поля зору Мотрича, який правою ногою поцілив у дальній кут в стилі Т’єрі Анрі.

У підсумку нічия 2:2, яка вносить цікавинку на друге коло чемпіонату Шполянщини.

[jsStandings id =”1240″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]