ЛНЗ – Карпати Галич: анонс 12 туру Другої ліги

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат України серед команд Другої ліги 2021/2022

12 тур

6 жовтня, 16:00

ЛНЗ (Черкаси) – Карпати (Галич)

Арбітри

Маляр В.Ю. (Хмельницький)

Близнюк М.І.  (Харків)

Якимик Р.С.  (Львів)

Цибулько Є.А. (Черкаська обл.)

 Спостерігач арбітражу – Луценко О.А. (Харків)

Довкола гри

Для ЛНЗ спекотний та багатий на матчі жовтень розпочнеться саме з гри проти Карпат Галич. Загалом, у цьому місяці наша команда проведе 6 ігор. Серед них черкаське дербі з МСК Дніпро та матч 1/7 фіналу Кубку України з Дніпром-1.

ЛНЗ пропускав один турі тепер зрівнявся по кількості матчі з іншими командами.

Суперник

Команда була заснована ще у 1949 році. Проте найбільші здобутки вони мають саме останні роки. За останні три рокигаличани стали чемпіонами, володарями Кубку та Суперкубку Івано-Франківської області. Нині Карпати посідають 7 місце та мають у активі 14 поінтів. У останньому турі Карпати поступились чернівецькій Буковині з рахунком 0:1.

Тренер

Карпати Галич очолює іспанський тренер Карло Інарехос. 37-річний фахівець очолив команду менше місяця тому. Він працював викладачем в федерації футболу Іспанії, директором академії «Кітве Юнайтед» у Замбії, опублікував кілька книжок. У якості тренера очолював та був асистентом у іспанських «Аліканте» (U-19), «Мурсії», «Артахонес», гібралтарському «Манчестері», одному з найстарших клубів Франції «Мюлуз», у кіпрських клубах «Докса» (Катокопіас) та «Ерміс» (Арадіппу), також у топ-клубах «Аль-Гіляль» (Ер-Ріяд, Саудівська Аравія) та «Аль-Аглі» (Доха, Катар). Очолюючи молодіжну команду U-23 катарського клубу Карлос Інарехос став чемпіоном. Також він протягом двох тижнів керував і головною командою, на чолі якої здобув дві перемоги. Останній клуб тренера – саудівський «Аль-Шабаб», з яким він став віце-чемпіоном країни. У цьому йому, зокрема, допоміг зірка аргентинського футболу Евер Банега, який підтримав молодого головного тренера і став лідером команди.

Склад Карпат на сезон 21/22