П’ЯТЕРО ГРАВЦІВ ЛНЗ У СИМВОЛІЧНІЙ ЗБІРНІЙ ПІВРІЧЧЯ

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Андрій Попович, Олег Тарасенко, Олександр Насонов, Денис Норенков та Іван Бобко потрапили до рейтингу найкращих в осінній частині чемпіонату за версією інтернет-видання Sportarena.

Попович Андрій (ЛНЗ Черкаси)
13 матчів ‒ 5 пропущених м’ячів, 8 «сухих» матчів

У черкаської команди кілька рівнозначних воротарів, але саме новачок із ФК Минай, після УПЛ і збірної Азербайджану, зумів завоювати пост №1. За цифрами Попович дуже в порядку (більше половини матчів без пропущених м’ячів, всього п’ять в його ворота), але при цьому він значно додав у взаємодії з ланкою захисників і часто був на рівні при виходах і вибіганнях на суперників. Вдалий виступ ЛНЗ, незважаючи на зайнятість у кубку та корона-кризу, це заслуга і воротарів.

Насонов Олександр (ЛНЗ Черкаси)
17 матчів ‒ 3 голи, 4 асисти

Людина з досвідом виступів у вищих дивізіонах кількох країн – а прибув у ЛНЗ, ще коли команда грала серед аматорів. Повіривши в такий амбітний проект, Насонов став його лідером і капітаном. Завжди тягне за собою команду, охоче підключаючись до атак і пробиваючи з різних положень  і позицій.

Тарасенко Олег (ЛНЗ Черкаси)
14 матчів ‒ 1 гол

Один із найдосвідченіших черкаських гравців, лідер оборони ЛНЗ при будь-яких її конфігураціях. Тарасенко дуже небезпечний у грі один в один, добре бачить поле та володіє скіллом підключення до чужих воріт. Власне, це і є один із найбільш результативних діючих захисників у Професіональній футбольній лізі в цілому (53 голи).

Норенков Денис (ЛНЗ Черкаси)
16 матчів ‒ 5 голів, 3 асисти

У якій би стилістиці чи тактиці не грав ЛНЗ, Норенков залишається однаково ефективним – як у ролі класичного флангового захисника, так і лінійного, хто відповідає за весь фланг. Швидкий, ініціативний футболіст – постійний учасник гострих атак черкасців, від якого залежить темпоритм команди та її загальна стрімкість.

Бобко Іван (ЛНЗ Черкаси)
15 матчів ‒ 5 голів, 3 асисти

Неординарний гравець, який багато вміє на полі та скучив за лідерською роллю в команді. Одесит, який пограв у зарубіжних чемпіонатах і єврокубках, не побоявся піти в аматорський чемпіонат і під орудою Бакалова вийшов на найкращі свої кондиції за останні роки. Бобко в парі зі Сторчоусом, розміщуючись вище Євдокимова, утворював дуже сильний трикутник у центрі поля черкасців.