20 тур чемпіонату: “Академія” приймає “ЛНЗ” та інші матчі

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 20 тур
14 жовтня, Білозір’я, “Зоря”, 15:00
“Академія-ЧД” (Білозір’я) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин)
Перший матч: 0:6

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Залозний Віталій (Городище)
Труба Сергій (Золотоноша)
Ліхотворик Сергій (Черкаси)

Довкола гри
“ЛНЗ” їде в Білозір’я з солодким присмаком виходу до 1/4 фіналу кубку України. Цієї середи футбольний клуб Лебединського насіннєвого заводу остаточно здолав вінницьку “Агро-Астру” з рахунком 4:0 і 8:2 за сумою двох матчів. Така кількість голів не була б можлива, якби не Грицай і Литовчак, які тепер входять до четвірки кращих бомбардирів АКУ.

Суперник
Через технічну поразку за рішенням КДК, дніпряни тепер передостанні. Воно й не дивно. Усі кадрові сили кинуті на дорослий чемпіонат України і чемпіонат U-19, де черкасці виступають доволі впевнено, а минулоріч взагалі його виграли. На область залишилися хлопці-випускники ДЮСШ, тобто 17-річні гравці, у яких мало досвіду в дорослому футболі.

У минулому турі “Академія” розгромно поступилася “УТК” з рахунком 6:1 в Паланці. Востаннє підопічні Дейнеки виграли 1 липня (10 тур) у “Спартака” – 5:0.

Історія взаємин
Уперше команди зустрілися в 2015 році. З того часу в матчах чемпіонату “ЛНЗ” одержав чотири перемоги, а одного разу виграла “Академія”. Загальний рахунок 13:5 на користь лебединців.

Останній матч
24 червня “ЛНЗ” переміг “Академію” з рахунком 6:0. Хет-трик Литовчака, дубль Грицая і гол Стєпанова стали тоді запорукою успіху для команди Гречаного.


Інші матчі туру:
20 тур 14 жовтня (субота)

«Авангард» – «Колос»
Перший матч: 1:7
Монастирище виступає дуже нестабільно: то мало не відбирає очки в “УТК”, то грає внічию зі “Спартаком”. Перший матч “Колос” виграв дуже впевнено, але це не дає гарантій на такий же успіх завтра. Далеко їхати і зовсім не знаєш чого очікувати від “Авангарду”.

«Златокрай-2017» – «Росава-Наша Ряба»
Перший матч: 4:1
“Златокраю” потрібна тільки перемога. Команда зараз, як ніколи, близька до бронзових нагород, утім в календарі залишаться “Базис” і “УТК”. А це означає, що втрати очок уникнути майже не вдастся. Перед Росавою завдання не стоять, однак просто так золотонісцям ніхто перемогу не віддасть.

«Олімп» – СК «Базис»
Перший матч: 0:1
У Базиса схожа ситуація з командою Безгуби, але календар простіший. Необхідно так само обігрувати “Олімп” і тоді перемагати саме “Златокрай” і “Колос”. А ще не забуваємо, що Янчук другий рік поспіль може стати найкращим бомбардиром чемпіонату.

«Уманьферммаш» – УТК
Перший матч: 1:0
Центральний матч туру. Де справді буде цікаво, так це в Умані. “Уманьферммаш” у цьому сезоні – єдиний, хто завдав поразки грізному “УТК” (1:0). На полі господарів може статися будь-що. Але “УТК”, очевидно, переможе.

«Альтаїр» – «Спартак»
Перший матч: 3:1
Драбівчанам із когорти претендентів на бронзу цього вікенду найпростіше. Приймають у себе золотоніський “Спартак”. Відіграють, переможуть і поїдуть додому. Підопічні Ізвозчіка без шансів.

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]