Кінець сезону. ЛНЗ їде до Кам’янки та інші матчу останнього туру

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 22 тур
28 жовтня, Кам’янка, 13:00
Олімп (Кам’янка) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин)
Перший матч: 1:5

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Цибулько Сергій (Канів)
Ларін Костянтин (Черкаси)
Труба Сергій (Золотоноша)

Довкола гри
Ну що ж, сезон добіг кінця. Чемпіон уже відомий – це ЛНЗ, срібло в УТК, а таємницею залишається лише доля бронзових нагород. Лебединська команда достроково виграла титул, обігравши вдома Уманьферммаш (4:0). Тому виїзд до Кам’янки буде у відмінному настрої, ще й в обід, тобто додому команда повернеться рано – буде час, який можна провести з близькими.

Можливо, на поле вийде Парфьонов, який залікував травму коліна, тож у лазареті не залишилося нікого. Немає і дискваліфікованих гравців.

Віталій Грицай зрівнявся з Янчуком у рейтингу бомбардирів (по 19 голів), тому у нього буде особлива мотивація на гру.

Також відомо, що керівництво клубу привітає команду в середині листопада.

Суперник
Олімп сидить у нижній частині таблиці. За весь чемпіонат команда набрала 22 очка в 21 грі. У трьох останніх турах команда програла лідерам: УТК (0:5) і Базису (1:2), а також Росаві (0:3).

Історія взаємин
За останні чотири роки повна перевага на боці ЛНЗ. Сім перемог у семи матчах із загальним рахунком 17:2.

Остання зустріч
8 липня Олімп у черговий раз не створив супротиву підопічним Гречаного. ЛНЗ удома святкував перемогу 5:1. Забивали Гуд, Лобов, Грицай, Дєдов і Литовчак.


Інші матчі туру;
22 тур 28 жовтня (субота)

«Авангард» – «Росава-Наша Ряба»
Перший матч: 3:2
Ця гра не несе в собі ніякого смислового навантаження для верхньої частини таблиці. Але в разі перемоги Авангарду, Росава опуститься на його місце, а Монастирище підніметься – локальна рокіровка.

«Колос» – СК «Базис»
Перший матч: 3:6
Базис за крок від бронзи. Кочубіївці якісно провели заключний відрізок сезону, перемігши у трьох із чотирьох матчів. Колосу вже нічого не потрібно в цьому чемпіонаті, тому весь акцент зміщено на команду Янчука і його партнерів. Сергій вдруге поспіль може стати найкращим бомбардиром області. Виїзд у Чорнобай – вирішальний. На руку Базису ще й три дискваліфікації в складі Колосу.

«Златокрай-2017» – УТК
Перший матч: 0:3
Золотонісці трималися до останнього в гонці за бронзу, але важкий календар вибив команду Безгуби з трійки. Навіть за умови перемоги над УТК, навряд Златокрай стане третім, хоча сезон команда провела справді гідний.

«Уманьферммаш» – «Спартак»
Перший матч: 7:0
Тут усе зрозуміло. Уманьферммаш переможе Спартак і може розраховувати на четверте місце. Тут уже все залежить від суперників. Але в парі з золотонісцями уманчани явні фаворити.

«Академія-Черкаський Дніпро» – «Альтаїр»
Перший матч: 1:2
У минулому турі Альтаїр сенсаційно поступився Авангарду (0:1). Ця поразка стала смертельною для драбівчан, які були головним претендентом на бронзу. Тепер команда Григорія Плічка скотилася аж на шосту сходинку, хоча теоретичні шанси повернутися на тепле місце ще має. Проте вони мізерні, навіть, якщо обіграти вдома Академію.

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]