У Шполі відбувся різдвяний турнір на призи групи компаній LNZ

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Головний кубок над головою підняли господарі змагань ЛНЗ-Лебедин.

Сьогодні у Шполі відбувся всеукраїнський дитячий турнір із футболу на призи групи компаній LNZ. Участь у ньому взяли шість команд, як-от: ЛНЗ (Лебедин), Зірка (Кропивницький), Академія-Черкаський Дніпро (Черкаси), ДЮСШ Миронівка, ДЮСШ Шпола і ДЮСШ Канів.

Змагання проводилися серед дітей 2008-2009 років народження в шполянському спортзалі.

Організатори турніру Петро Славінський і Сергій Табаченко розбили команди на дві групи з подальшим виходом у плей-офф.

Із перших місць у своїх групах вийшли Академія-Черкаський Дніпро і ЛНЗ, які розіграли золоті нагороди. У запеклій боротьбі, де суперники не відпускали один одного на відстань більше одного голу, перемогу здобули господарі з рахунком 4:3 на останній хвилині.

Повні результати змагань:
1 місце – ЛНЗ-Лебедин
2 місце – Академія-ЧД
3 місце – ДЮСШ Миронівка
4 місце – Зірка
5 місце – ДЮСШ Шпола
6 місце – ДЮСШ Канів

Матч за 5-6 місця
ДЮСШ Шпола – ДЮСШ Канів 11:2

Матч за 3-4 місця
ДЮСШ Миронівка – Зірка 5:4

Фінал
ЛНЗ-Лебедин – Академія-ЧД 4:3

Найкращі гравці змагань:
Ілля Шульга (Канів)
Андрій Запісецький (Шпола)
Давид Казарян (Зірка)
Олександр Боровський (Миронівка)
Владислав Каращук (Академія-ЧД)
Нікіта Славінський (ЛНЗ)

Андрій Міхно, тренер ДЮСШ Миронівки: “Турнір нам дуже сподобався, хочемо, щоб нас ще запрошували, бо саме тут у дітей підвищується рівень спортивної майстерності. У подальшому це допоможе їм розвиватися. Тільки в такій боротьбі можна щось витискати з футболіста. Жодне тренування не замінить гру. Тут усе швидше і щільніше, а найголовніше, що тут діти починають швидше мислити, що є найголовнішим у футболі. Оскільки ми приїхали сюди вперше, то третє місце вважаємо непоганим результатом”.

Андрій Антонов, тренер Зірки: “Я на цих змаганнях уже четвертий рік. Якби не подобалося, то звісно не приїздив би. Тут хороші умови і для дітей, і для батьків. Я на приїхав з другою командою, бо 28-30 грудня ми брали участь в іншому черкаському турнірі, де діти просто наїлися. Першу гру я грав двома четвірками, а щойно випустив третю, ми одразу ж програли. Ну нічого, саме в таких умовах переглядаю хлопців, які претендують грати в першій команді серед одноліток. Добре, що в усіх командах на цьому турнірі підбір футболістів приблизно рівний і всі вони різні за своєю тактичною побудовою, – це додало інтересу”.

Фотозвіт змагань – 5 січня на нашому сайті.